reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Co możecie powiedzieć mi o Instytucie Matki i Dziecka na kasprzaka? O opiece, porodach, kosztach znieczulenia, porodzie rodzinnym?

reklama
Ginka mi powiedziala ze Bródnowski jest naprawde bardzo dobry wbrew pozorom.
.

Potwierdzam:tak: :tak: :tak: I nie dlatego, że poród był szybki:tak: Z doświadczenia wiem, że nie ma co wybierać szpitala, który jest bardzo oblegany, gdyż może się zdarzyć, że personel nie będzie miał czasu się odpowiednio zająć rodzącą i dzieckiem:-( Nie chodzi o sam poród - bo przecież sama nie urodzisz:-D Ale o opiekę po porodzie i później już dzieckiem. Córcię rodziłam na Karowej i opieka po porodzie katastrofalna:-( Trafiłam na dni, w których dużo sie działo, taki pech:-( Ale przecież nie ma reguły!
Gdziekolwiek się nie zdecydujecie rodzić, to i tak nie będziecie wiedziały jak by było w innym szpitalu....także głowa do góry! I do porodu marsz!!!!!!:-D :-D :-D

Zgadzam sie z Melanie :tak::tak::-D;-)

o matko najadłam sie chipsów i mi po nich nie dobrze. Zrobiliśmy sobie z mężusiem seans filmowy i przesadziłam :baffled::sick:
a on mi nie zabronił jeść:wściekła/y: :no: a ja teraz mam zgage jak diabli:baffled:

Justine narobiłaś mi smaka na chipsy, ale dawno ich nie jadłam :-D

No to mam 40 tydzień ciąży. Ale zleciało... :rolleyes:

Jestem cała obolała. Brzuch mi tak ciąży, że nie mogę się przewrócić z boku na bok. Puchną mi nogi tak, że w ogóle nie mogę siedzieć.
Mam dość.

Widze Agutek ze ty tez nie spisz juz od samego poranka :-), ja tez jakos nie moge spac .....a co do obolałego brzucha to ja tez to mam ;-)....a jajników to juz chyba nie mam bo mnie ta mała zgniotła :-(

reklama
Do góry