reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
jarzyneczka a jakie sa teraz zwyzcaje na inflanckiej i ile kosztuje rodzinny, chwalą sie ze mozna rodzic w dowolnej pozycji. ja tam rozdilam syna i raczej chyba nigdy wiecej tam nie pojde, ledwo urodzilam, musialam lezec od pierwszych skurczów nie pozwolili mi wstac, dziecku zlamali obojczyk, wyciskali go na sile a potem powiedzieli ze na cc za pozno bo glowka juz jest, dziecko bylo podduszone, potem kilka miesiecy rehabilitacji mielismy więc jakos nie mam do nich zaufania. MSWiA podobno dobry, Na żelaznej tylko kasa sie liczy, moja szwagierka rodzila, przyjeli ja bo brala rodzinny za 1000pln. z ta polozna to prawda ze ja odeslali.
ja do tej pory tylko Solec bralam pod uwage ale niestety maja tam od miesiaca wirusa pokarmowego wiec ryzyk fizyk no i odwiedziny wszelkie odwolane, jak tam pojade to ze swoją garkuchnią i wogole. Ginka mi powiedziala ze Bródnowski jest naprawde bardzo dobry wbrew pozorom.
ale na solcu jest pieknie i za darmo i rodzenie w dowolnej pozycji. tak wiec na mojej liscie jest to szpital NR 1.
ps. kazda opinia o różnych szpitalach z reguly pochodzi od ktorejs z kolezanek ktore tam niedawno rodzily, tylko ze oprocz solca to kazda z nich placila albo miala lekarza prowadzacego w tym sziptalu, wiec nie dziwne ze maja pozytywna opinie. moja ginka w szpitalu nie przyjmuje nigdzie ordynatora nie znam, kasy tez nie mam, stąd Solec.

na zelaznej rodzinny 1000 plus zzo 600, troche kosztuje ale ja bylam zadowolona
a co to za bakteria na tym Solcu, wiesz cos wiecej?

eee to chyba zly moment na takie pytanie
w tej chwili pewnie wiekszosc odpowie ze ma juz dosyc ciazy, puchniecia, zmiany nastrojow i tycia ;-)

eee to chyba zly moment na takie pytanie
w tej chwili pewnie wiekszosc odpowie ze ma juz dosyc ciazy, puchniecia, zmiany nastrojow i tycia ;-)

Popieram, najgorsze to zmiany nastrojów, i pytania znajomych: dlaczego się denerwujesz zamiast cieszyć się że bedziesz zaraz miała dzidziusia. A ja krzycze: nie wiem to HORMONY, i boję się poroduuuuuuu!

reklama
magda, chyba juz pytalam ale nie wiem czy czytalas
na brodnie jest zzo? i jak tak to za ile?

Proszę - ja nie zdązyłam ze znieczuleniem:-(
Sala porodowa jest bezpłatna i podzielona na trzy boksy. Jest również jedna jednoosobowa sala porodowa do porodu wertykalnego – 500 zł. Porody rodzinne są bezpłatne (tata płaci 20 zł za sterylne ubranie). Są cztery czteroosobowe sale poporodowe (bezpłatne) i cztery jednoosobowe – 50 zł/dobę.
Niektóre płatne usługi: znieczulenie na życzenie – 350 zł, indywidualna opieka położnej – 350 zł.

Do góry