reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

No tak wczoraj pisalam ze tesknie jak nie ma mojego chopla a dzis to chyba go udusze, powiesze, pobije!!! Ale mnie wkurzyl!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wiesz niby juz 3 lata nie pali papierosow! Wczoraj przyszedl z pracy i mowi cos do mnie a ja czuje ten zapach!!! Mowie do niego paliles??? A on mi ze nie i cisnie mi takie glipoty!!! W koncu zmienilam forme zapytania i sie go pytam od kiedy znowu pali a on mi mowi , oczywisie po paru zaprzeczeniach, ze czasami na zakonczenie pracy sobie wypali papieroska! Nie problem jest w tym ze on pali, choc bylamz niego dumna ze przestal, ale on ma 32 lata i zachowuje sie jak 15 letni gowniarz, bo robi jakies tajemnice przede mna i jeszcze w zywe oczy klamie, a klamstwa nie zniose i w sumie to mnie tak zdenerwowalo! A na koniec jeszcze udaje ze sie nic nie stalo, ze to ja robie problem!!! Ja mu mowie ze mnie oklamal i ma jakies tajemnice przede mna a on mi na to ze ja przesadzam!!!
I co , nie udusic??????????????????

Dla facetow nigdy sie nic nie stalo, tylko my glupie baby marudzimy bez powodu!!! Dopiero przed godzina raczyl mnie w koncu przeprosic ale i tak jestem dalej zla!! Niecirepie jak ze mnie ktos wariatke robi!!!! Grrrrr!!!!

Chociaz dobrze że przeprosił,faceci muszą sobie przetrawić a nie jak my tak prosto z mostu! hihi Masz rację pogniewaj się na niego trochę ale nie za długo,ok?

A ja muszę się wam przyznać, że jakieś trzy tygodnie temu kupiłam sobie paczkę papierosów i głęboko zakopałam w szafie. Czasmi, gdy mój mąż jest w pracy, to sobie zapalę. Rzadko, ale jednak. I gdyby mąż mnie na tym przyłapał, to nie potrafiłabym skłamać...

OK, ty nie palilas bo bylas w ciazy i cie teraz ciagnie! Slyszalam ze to jest czeste i normalne, ale on juz prawie 3 lata nie palil i mi ciemnote wciska!! Juz kiedys byl podobny przypadek i sie wydalo! Myslalam ze sie czegos nauczyl, bo klamstwo ma krotkie nogi , a tu gdzie tam??!!! Zachowuje sie jak malolat, ktory pali potajemnie przed rodzicami! Przeciez ja nie jestem jakas baba-jaga!!!

reklama
Do góry