reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Moje dziecko uwielbia KFC dziś zjadło nóżkę i polędwiczki z kurczaka zagryzając frytkami....moje dziecko gustuje w ostrych smakach...

reklama
hii mialam to napisac:)czyzby jakas prowokacja? moj z takich rzeczy ciekawych to chinszczyzne lubi:)aaaa i pizze tez jadl i smakowalo.no ale wszystko co slodkie to bleee wiec grzeczne dziecko :)

A u nas jakos jeszcze takich frykasów nie było, chociaz raz zjadł pół dużej pizzy Hawajskiej z szynką i ananasem :-D he he Ale wtedy to sie pomylili w pizzeri i zamiast jakiejs innej taką dali, a potem tamtą prawidłową dowiezli, a ta była gratis jako przeprosiny, wiec Rafał skorzystał :-D No nic chyba nastepnym razem 3 bede musiała kupic :-D he he

A nasza też już próbowała takie jedzonko... wczoraj frytki wcinała, bo swojego obiadku za nic w świecie nie chciała jeść jak widziała że my mamy frytki na talerzu:tak:

u nas drugie je nasze, zresztą on wszystko wymarudzi, nawet wczoraj chipsa, a dzis zrobiłam gofry na śniadanko

reklama
Do góry