monisia1979
Fanka BB :)
Rozmowa dwóch przyjaciółek:
-Ten mój stary to nie widzi we mnie już kobiety! Przychodzi wieczorem do domu i tylko :
Co jest do żarcia? zeżre i idzie spać.
-Mam na to sposób, z moim było to samo. Kupiłam sobie seksowną, satynową czarną koszulkę, czarne podwiązki z pończochami i jeszcze do tego czarną maskę. Wieczorem jak przyszedł z pracy i mnie w tym zobaczył to mówię ci ... było boooosko !!!
Spotykają się po kilku dniach:
-I co, pomogło!?
-Daj spokój, zrobiłam jak mi radziłaś, a on wraca do domu, patrzy na mnie i mówi:
- Cześć Zorro, co jest do żarcia?
W autobusie siedzi starsza pani i patrzy, jak młody chlopak siedzący naprzeciw niej nieustannie ziewa, szeroko otwierając usta. W pewnej chwili babcia mówi:
- Dziekuję!
- Za co?
- Za to, ze mnie pan nie połknał.
- Małp nie jadam.
- Dziwne, wydawalo mi się, że świnie wszystko jedzą.
-Ten mój stary to nie widzi we mnie już kobiety! Przychodzi wieczorem do domu i tylko :
Co jest do żarcia? zeżre i idzie spać.
-Mam na to sposób, z moim było to samo. Kupiłam sobie seksowną, satynową czarną koszulkę, czarne podwiązki z pończochami i jeszcze do tego czarną maskę. Wieczorem jak przyszedł z pracy i mnie w tym zobaczył to mówię ci ... było boooosko !!!
Spotykają się po kilku dniach:
-I co, pomogło!?
-Daj spokój, zrobiłam jak mi radziłaś, a on wraca do domu, patrzy na mnie i mówi:
- Cześć Zorro, co jest do żarcia?
W autobusie siedzi starsza pani i patrzy, jak młody chlopak siedzący naprzeciw niej nieustannie ziewa, szeroko otwierając usta. W pewnej chwili babcia mówi:
- Dziekuję!
- Za co?
- Za to, ze mnie pan nie połknał.
- Małp nie jadam.
- Dziwne, wydawalo mi się, że świnie wszystko jedzą.
Ostatnia edycja: