:-) naturalnie Amelcia nie tylko była grubiutka ale też długa bo 59 cm Niestety po porodzie okazało się że Amelcia ma pęknięty obojczyk gdyby zrobili cesarkę nie byłoby takiego problemu!!! na szczęście wszystko jest ok- obojczyk się zrósł :-) ale nie chce myśleć co by było gdybym nie dała rady!!!!
reklama
Nieźle :-) A gdzie rodziłaś?:-) naturalnie Amelcia nie tylko była grubiutka ale też długa bo 59 cm Niestety po porodzie okazało się że Amelcia ma pęknięty obojczyk gdyby zrobili cesarkę nie byłoby takiego problemu!!! na szczęście wszystko jest ok- obojczyk się zrósł :-) ale nie chce myśleć co by było gdybym nie dała rady!!!!
magdziunia
Październikowa Mama'08
Wiolas to duża dziewczynka z Amelki. Och z tym obojczykiem złamanych to :-(:-) naturalnie Amelcia nie tylko była grubiutka ale też długa bo 59 cm Niestety po porodzie okazało się że Amelcia ma pęknięty obojczyk gdyby zrobili cesarkę nie byłoby takiego problemu!!! na szczęście wszystko jest ok- obojczyk się zrósł :-) ale nie chce myśleć co by było gdybym nie dała rady!!!!
Na szczęście wszystko już w porządku jest i niech tak pozostanie.
Duuuuża dziewuszkaMarma moja Amelka duża się urodziła więc połowę to ona ważyła Amelka ważyła przy porodzie 4600!!! więc reszta to były wody:-)
Mama Maksa
październikowa mama
To mój maksio ur 3360kg i 52cm ale teraz też waży 9 kg:-)
Agniesia25:)
Agniesia25:)
No widze ze maluszki ktore urodzily sie sporo mniejsze niz moja malutka juz ja przegonily.Nicole ur. sie 4055 a teraz w 6 miesiacu i 2 tyg wazy 8400.
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
Ależ te nasze maleństwa szybko rosną!!:-) tylko patrzeć jak będziemy z nimi na imprezki chodzić ;-) mamuśki ale mnie pocieszyłyście bo ja myślałam że moja Amelcia to mały tłuścioszek a tu okazuje się że to normalne :-)
To tylko paździoszki takie dorodne!
My gonimy, gonimy
Wczoraj było 8400/ok.70cm na 5 i pół tygodnia
No widze ze maluszki ktore urodzily sie sporo mniejsze niz moja malutka juz ja przegonily.Nicole ur. sie 4055 a teraz w 6 miesiacu i 2 tyg wazy 8400.
Agniesia! Dawno Cię nie było!!!
Podziel się: