reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
Hurra,mój chłop będzie miał trochę więcej czasu dla mnie bo dzis już oddał pracę do oprawienia,w poniedziałek obrona...jesczcze dziś bedzie sklejał rysunk i projekty do załączników bo za wydrukowanie w formacie tylu sztuk trzebaby było zabulic ponad 200 zeta a z kasą cięzko teraz. Ale i tak jestem z niego dumna,tyle nocy spałam sama a on siedział i pisał,oby tylko obronił i powita synka jako inżynier :)

Dareczek ma juz wiecej niz polowe za soba wiec dlaczego ma sie nie udac??!! Zdolny chlopak i ambitny wiec na pewno obroni swoja prace!!! Ale gratulowac bede dopiero po fakcie zeby nie zapeszyc!!! Pozdrowionka dla mezusia Olciu!!!

Ja nic nie będe gratulować OLEŃKO ,żeby nie zapeszyć ale tak jak piszą dziewczyny ,zdolny i ambitny chłopak i na pewno wszystko pójdzie dobrze

TRZYMAM MOCNO KCIUKI RAZEM Z MOIM MĘŻUSIEM !!

reklama
To lozeczko miało byc skrecane w piatek, ale chyba Piotrek wczoraj sie wystraszyl na tej porodówce, ze od razu jak wrocilismy wzial sie do roboty :)

Do góry