reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

wiolu nie masz sie kim przejmowac takie sa te stare france zadzrosne i tyle ja tez nie mogłam wczesniej przy nich mowic ze zle sie czuje bo zaraz robili ze mnie ksiezniczke i kazali przestac cudowac dopiero jak trafiłam do szpitala i grozila mi utrata malenstwa zrobiło im sie głupio trzymaj sie ciotka i lez brzuchem do gory masz do tego pełne prawo a ona niech cie w d.... ugryzie

reklama
Dzięki dziewczyny ,mojej teściowej od początku nie pasuje ta ciąża ,tak jakby ona mnie utrzymywała .Dobrze że znią nie mieszkam bo bym się znalazła w wariatkowie :laugh: :laugh:

TO BYŁBY KOSZMAR MIESZKAC Z TESCIOWA PRRRRRRRRRR NAWTE NIE CHCE SOBIE TEGO WYOBRAZIC CHYBA DZIENNIE SZLO BY NA NOZE :mad: :mad:

TO MUSI BYC TAK SUPER JAK MOJA HI HI CH TE TESCIOWE I ICH SYNUSIE DOBRZE ZE MOJ MARCIN NIE JEST SYNUSIEM MAMUSI BO CHYBA BYM SIE POWIESIŁA >:D :o

Dzisiaj rano sie usmialam!!! Mowie do kristiana tak: ale mam mezczyzn!!! Jeden nie chce wyjsc z brzucha a drugi nie chce wyjsc do pracy!!!! Co wy na to??? Ciekawe czy duzo beda mieli podobnego jezeli juz sa pewne rzeczy widoczne!!!

Ja tez jestem ciekawa czy bedzie mial charakterek po tatusiu ;) a jak jeszcze odziedziczy zapal do samochodow ::) :laugh:

mój Darek mówi,że kolejny Mundial obejrzą razem z synkiem i jak skończy 10 lat to mu kupi autko do jeżdżenia po polu i nauki jazdy,tak jak zrobił jego tata ;)

No Olu moj juz od samego poczatku mowi ze pierwsza zabawka dla Allanka bedzie "Carrera Bahn" (tor do autek porsche i nie tylko)!!!

reklama
;D ;D ;D ach ci mezczyzni moj juz jest wykapany tatus wszystko o co go prosze robi na odwrot oby tylko nie złapał bakcyla do wedkowania bo juz wiem gdzie bede spedzac weekendy a jak sie nie dopasuje to bede siedziec sama w domu :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry