reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
niezle moj marcin tez jest juz bardziej niecierpliwy niz ja i jak przychodzi z pracy i widzi mnie jeszcz pełna wigoru i skaczaca po całym domu chyba mu sie ten widok nie podoba a jak dzwonie do niego w jakies sprawie to nie zdaze mu nic powiedziec a on mi krzyczy do słuchawki co juz juz sie zaczeło jak mu mowie ze nie to mowi jejku chcesz zebym zawału dostał ach te nasze chłopy

Madziu moj jakos sie do roboty nie garnie!!! Przewijak czeka na przymocowanie doi sciany zeby sie nie przewrocil, od momentu kupna, okna tez mi obiecal umyc a dzisiaj ja to zrobilam!!! Och chyba musze go troche przycisnac!!!

UFFF SZALONA BABA JUZ MYSLAŁAM ZE POROBIE ZDJECIA Z UKŁONAMI DLA CIEBIE CHOCIAZ 7 TO TEZ JEST WYNIK JESTES THE BEST JA BYM PRZYSŁOWIOWO PADŁA NA PYSK TAK MI KOLANA KLEKAJA POD CIEZAREM JAK NOSZE

Dziekuje za uznanie ale przy ostatnim to juz mnie kolka zlapala i nie puszcza do tej pory!!! Sama sie sobie dziwie ze tyle udalo mi sie zrobic i nawet kristi zauwazyl ze jakos w domu przejasnialo!!!

KRECIKU ty lepiej zostaw to na jutro ,trzeba troszkę odpocząć .Ja miałam pomyte itak guzik z tego bo codziennie burze i opady .Ale jak tylko się wypogodzi że nie będzie padało to też muszę się za nie wziąść

reklama
TY JUZ SIE LEPIEJ WIOLA ZA NIC NIE BIERZ TYLKO LERZ I DOGORYWAJ SAMA MOWISZ ZE NIE CZUJESZ SIE DOBRZE A OKNA NIE ZAJAC NIE UCIEKNA ZAUFAJ MI

Do góry