reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

dzieki kochane od moje go Atrura, że tako go chwalicie, mówił, że nie patrzył bo ja nie chciałam, ale myślę, że to dobrze. Nie wiem co tam było na dole i niech on nie wie.

reklama
SIEDZE CAŁY WEEKEND SAMA BO MOJA DRUGA POŁOWA BAWI SIE DZISIAJ W POZNANIU ZAKWALIFIKOWAŁ SIE DO ASA BEZPIECZNEJ JAZDY I POJECHAŁ SZCZESCIARZ CIESZYŁ SIE JAK MAŁE DZIECKO A CO NAJLEPSZE JAK WYJEZDZAŁ ROZMAWIAŁ Z MOIM BRZUSZKIEM I POWIEDZIAŁ MAŁEMU ZE WYJEZDZA NA 3 DNI I MA ZACZEKAC AZ TATA WROCI ZEBY MAMA NIE MUSIALA SIE MECZYC SAMA KOCHANY PRAWDA USMIAŁAM SIE BO ODP MU NA TO NIE ZEBY MAMA SIE NIE MUSIAŁA MECZYC TYLKO ZEBY TATUS NIE MUSIAL NA ZŁAMANIE KARKU WRACAC Z POZNANIA HI HI

MUSZE SIE POCHWALIC NA 50 OSOB ZAJAŁ 10 MIEJSCE AUTKA NIE WYGRAŁ ALE WRACA DO OMU Z ROWEREM SUPER CO!NIE MOGE SIE ROZDWOIC OBIECAŁAM MU ZE BEDZIEMY NA NIEGO CZEKAC

A do mojego zadzwoniła teściowa że ma przyjechać do pola i ADAM odmówił ,wytłumaczył że źle się czuje i musi mnie pilnować.I zrobiła sie z tego afera ,zaraz doszło do brata męża że cuduje .Franca jedna ,wszystkich chce zaorać ,ale zemsta jest słodka i niedługo ją poczuje moja teścoiwa ;D ;D ;D Brat męża z rodziną wyjeżdżają w sierpniu na 2 tygodnie na wczasy i nikogo nie będzie w domu a i moi też mają jechac w tym samym terminie na wczasy więc teściowa będzie rzucała gromami :laugh: :laugh: :laugh:.Bardzo dobrze ,bo nikt nie każe jej tego trzymać a skoro chce robić to niech zapieprza i najmuje ludzi a nie tylko siedzi ,drinkuje i obgaduje rodzinę

ALE JESTEM JĘDZA

Na odstrzal uz taka wredota!!! Co sie z ta baba dzieje??? Ona chyba ci zazdrosci Wiolu ze ty w ciazy jestes a ona juz taka stara i nie ma z kim!!!! Wymysla teraz rozne glupoty zeby tylko ona byla w centrum zainteresowania a nie ty!!! Nie przejmuj sie i jak bedzie rzucac gromami to wez ja na widly i wrzuc gdzies gdzie nikt jej nie znajdzie i nie bedzie tesknil!!!

KRECIKU DO GNOJU Z WIEDŹMĄ !!!! ;D ;D ;D

TEŚCIU RAZ TEŻ SIĘ WŚCIEKŁ NA NIĄ ( a wygląda jak przecinek) ,nie wiem skąd wziął tyle siły ;D wziął ją za manele i chciał wrzucić do studni :laugh: :laugh:,dobrze że go przytrzymali :laugh: :laugh:

Do tej pory ludzie tam się śmieją zniej

reklama
Do góry