reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

Madziu super niespodzinkę zrobiłaś mężowi na pewno nigdy o niej nie zapomni.
Ewan gratulacje dla męza za to że tak dzielnie się spisywał.Ciekawa jestem jak mój sobie poradzi mam nadzieję ze nie spanikuje jak za pierwszym razem :p

reklama
ja nie chcialam, zeby patrzył na dół.... siedzial wiec z tyłu za głowa, podszedł przeciac pepowine z drzacymi rekami

No mój stał z boku bo to nie jest zbyt miły widok a w szczególności dla faceta były przypadki że faceci dostali obrzydzenia do swoich żon ale dla mnie to już jest nienormalne

pytałam nawet dzis mego, czy nie ma obrzydzenia, ale uważał pytanie za głupie-teraz zresztą ja nie zaglądałam, co mam na dole zrobione, on ogląda i mówi czy się goi

Ewan gratuluje mezusia :) Tez jestem ciekawa jak moj sobie poradzi ;) I ma zakaz spogladania na to co sie tam dzieje :laugh:

mój też dostał już zakaz ciekawa jestem jak będzie sobie radził a raczej jak my sobie poradzimy
a Twój mąż Ewan był naprawdę wsparciem dla Ciebie

A tak w ogole to zycze wszystkim tatusiom, tym co juz sa i co dopiero beda , wszystkiego najlepszego z okazji ich swieta!!!
Moj maz poszedl grillowac z kolegami z pracy a ja nie chcialam isc bo musze zbierac sily na jutrzejsze weselisko!!!

reklama
KRECIK ty to jak zwykle szalejesz ,dlatego masz taką formę (dobrą) WYSZALEJ SIĘ ZA MNIE :laugh: :laugh: :laugh:Jestem pełna podziwu dla mężczyzn którzy chcą byc przy porodzie .Ja osobiście nie chcę męża wtedy ,bo wiem że wtedy bym się rozkleiła i wszystko by szło nie tak jak trzeba a tak to wiem że mam urodzic i nic mnie nie obchodzi

ALE Z OKAZJI ICH ŚWIETA ŻYCZĘ WSZYSTKIM TATUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!

Do góry