reklama
blador2
Fanka BB :)
Aż idę na ovu zobaczyć czy coś tam jeszcze się zadziało
Ojejku a to nie chodzi o to że tym gbs bejbik zaraża się przechodząc przez drogi rodne więc jak przechodzi to się może zarazić, a przy cc podają profilaktycznie antybiotyk jak przy każdej operacji... ale to sama wymyśliłam będę 19.08 to się dopytam bo wtedy mam wizytę i ustalanie cc, w sumie mówił że wypisuje ostatnie badania ale to właśnie mam hiv, cmv itd. Bez gbs
Ojejku a to nie chodzi o to że tym gbs bejbik zaraża się przechodząc przez drogi rodne więc jak przechodzi to się może zarazić, a przy cc podają profilaktycznie antybiotyk jak przy każdej operacji... ale to sama wymyśliłam będę 19.08 to się dopytam bo wtedy mam wizytę i ustalanie cc, w sumie mówił że wypisuje ostatnie badania ale to właśnie mam hiv, cmv itd. Bez gbs
Ojejku
a to ja nie wiedziałam że antybiotyk się podaje profilaktycznie przy każdej operacji, nigdy żadnej nie miałam ale brzmi to dla mnie abstrakcyjnie, profilaktycznie podany antybiotykAż idę na ovu zobaczyć czy coś tam jeszcze się zadziało
Królowa_Śniegu
Teraz będę mieć wizytę u prowadzącej 13-go, więc jak mówicie, że lekarz pobiera ten wymaz to pewnie wtedy mi babeczka pobierze. Dwa tygodnie temu miałam pobieraną cytologię - miałam taką sprzed ciąży i procedury, teraz mam „świeżą”. Ale zastanawiam się czy ja dotrwam w dwupaku do tego 13-go Oby.
Królowa_Śniegu
Bo narazie to u mnie nie zapadły żadne decyzje odnośnie CC lub SN, więc też trzęsę portkami z tego powodu trochę
Przy gbs + i CC nie ma znaczenia bo dziecko nie ma kontaktu.
Da się potem usuwać i dodawać użytkowników, a 2 razy tak miałam że pod koniec jak wychodził temat "przeprowadzi na priv" to sie duchy aktywowały, ja nie mam nic do duchów niech dołącza na koniec, nie każdy lubi pisać a żył grupa parę miesięcy, jestem zdania że jak ktoś chce dołączyć i byc aktywnym dać sie poznać to super.
Ale nie che żeby cały internet czytał o moich zaparciach, czy w kurwie na teściową
Da się potem usuwać i dodawać użytkowników, a 2 razy tak miałam że pod koniec jak wychodził temat "przeprowadzi na priv" to sie duchy aktywowały, ja nie mam nic do duchów niech dołącza na koniec, nie każdy lubi pisać a żył grupa parę miesięcy, jestem zdania że jak ktoś chce dołączyć i byc aktywnym dać sie poznać to super.
Ale nie che żeby cały internet czytał o moich zaparciach, czy w kurwie na teściową
_nutella
Aktywna w BB
Mi jeszcze trochę brakuje do ostatnich badań Ale widząc wasze posty to już niedługo i mnie czekają. Na razie "tylko" standardowa morfologia i mocz. Nawet nie wiem kiedy będę miała następną wizytę. Czy doktorek już postanowi trochę szybciej zrobić niż po miesiącu?
Królowa_Śniegu zanim zaszłam w 1 ciąże tylko CC w trakcie 1 ciąży w połowie zaczełam sie nastawiać pozytywnie do SN i mój 1 SN był super. 2 też SN był mega intensywny, za intensywny, teraz jeszcze 3 tyyg temat był temat CC i przyjęłam to na klatę jak mus to mus, ma też swoje plusy CC zwłaszcza jak masz 1 . Świadomie z moimi doświadczeniami tylko SN no ale czy teraz 3 sn będzie ok to dam znać mam nadzieje po 20.08 |
_nutella
Aktywna w BB
Macie może samochody 7-osobowe lub większe? Zastanawiam się jak to rozegrać w rodzinie 2+3. Tak przymierzaliśmy ostatnio, żeby wsadzić do bagażnika wózek siostry i się okazuje, że do żadnego z aut już nic więcej nam nie wejdzie :/ Poważnie myślimy nad wymianą na większy, żeby też zmieścić jakąś babcie
reklama
Nutella my poszukujemy, ale nic nas nie urzeka. Co prawda będzie 2+2+ psiak, ale często wozimy dodatkowych pasażerów.Macie może samochody 7-osobowe lub większe? Zastanawiam się jak to rozegrać w rodzinie 2+3. Tak przymierzaliśmy ostatnio, żeby wsadzić do bagażnika wózek siostry i się okazuje, że do żadnego z aut już nic więcej nam nie wejdzie :/ Poważnie myślimy nad wymianą na większy, żeby też zmieścić jakąś babcie
Tak do roku będziemy musieli wymienić auto męża więc wtedy na bank będzie 7 osobowy.