kata woj zmusilas mnie do wstania z kanapy swoim pragnieniem bananowym ( hmm brzmi dwuznacznie nie ?? ) teraz jestes moim dluznikiem bo ja nie wstaje z kanapy tak o!
BARDZO PROSTE SMAZONE BANANY PO CHINSKU
CING CIONG KATA WON JON
1.5 SZKLANKI MAKI
1 LYZECZKA PROSZKU DO PIECZENIA
0.25 LYZECZKI SODY OCZYSZCZ.
0.25 LYZECZKI SOLI
0.75 SZKLANKI WODY
ze skladnikow wymieszanych zrobic ciasto o wygladzie nalesnikowego ale nie daj sie nabrac na te okrutna gre ciasta nalesnikowego ktore leczy swoje kompleksy podszywajac sie pod Chinskie. jesli nie bedziesz pewna czy ma wlasciwy wyglad, poprostu krzyknij do niego ''na litosc Boska jestes Ciastem Chinskim! stan na wysokosci zadania'' powinno pomoc...
okolo 10 dojrzalych nawet bardzo emocjonalnie bananow przekroic na pol poziomo i pionowo. dojrzalosc bananow jest o tyle istotna ze jak wiadomo gwarantuje stabilna postawe wobec smazenia, nie chcemy przeciez: ucieczek oraz wszelkiego wymiaru wymigiwania sie od tego co w ich przypadku nieuniknione - smazenia.
obtaczac w owym ciescie 4 razy w kierunku wschodu slonca oraz 6 razy w kierunku na Katmandu i smazyc na glebokim jak ocean lez oleju. jesli najda cie refleksje dotyczace marnosci zycia ludzkiego, pozwol sobie na lzy, wiele osob wyznaje, ze podczas smazenia przezywali swoiste Catharsis.
podczas smazenia odmawiac sutre ''stefanka jest piekna i madra hej la la la cym cum'' x 3 a gdy banan nagle okryje sie zlota barwa wylowic go, ale ostroznie, tak aby nie zranic jego wrazliwego ego. pamietajcie ze banany w srodku sa bardzo gorace a jest to spowodowane czasteczkami energi bezwstydnie istniejacymi wokol nas.
Ten cudowny deser zawsze bedzie gwiazda wieczoru jesli tylko spelnisz podstawowe warunki to znaczy jestes dziewica i smazysz banany podczas pelni ksiezyca.
Mi zawsze sie udaje