reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

MOJA MALA ROWNIEZ MIALA ZOLTACZKE SLADOWA PRZEZ DWA DNI I DZIS JUZ ZNIKNELA ;D
A JAK IDZIE CI KARMIENIE,BO PIERSIA SIE ZYWI NATALKA???
U NAS OK,JUZ SIE PRZYZWYCZILYSMY I NAUCZYLYSMY ;D ;D ;D ALE PIERI TO MI TAK UROSLY,ZE NIE MOGLE UWIERZYC
;D ;D ;D
AZ NOWY BIUSTONOSZ MUSILAM KUPIC JUZ NIE C,ALE D, ;D ;D ;D

reklama
ale u mojej to juz ósma doba i ciągle sie utrzymuje.
Mała pierś ssie, i nie bolą mnie tak strasznie, ale mam problem z pokarmem mam bardzo mało i ciągle walcze aby go wywołac bo ten nawał o którym tyle opowiada sie to nie mam pojecia jak wygląda bo walcze o kazdą krople dla niej wiec jest na karmieniu mieszanym niestety.

heksa - ja tez niestety muszę swojego podkarmiać :( - na moich cyckach by płakał cały czas z głodu lub nabawił sie anemii :(

gosiek a nie boisz sie ze w końcu nie bedzie chciał cycka??
ja w dzien sie męcze,i karmie, bo ładnie chwyta i nie boli ale w nocy o butelka.
A załamana jestem bo chciała bym tylko na cycku ją miec...
ale to chyba marzenie ściętej głowy......

jak na razie woli cyca niż butelkę
a - ja znowu na odwót - w nocy leci tylko na cycu ( nie chce mi się chodzić do kuchni po mieszankę) - natomiast w dzień - muszę uzupełiać butelką - szczególnie pod wieczór same pustki w piersiach i się złości
też chciałam karmic tylko piersia ale no coż - takie życie :(

a jeszcze an dodatek strasznie się rozchorowałam ( moja Ania też)- kicham, prycham, kaszlę - mam taką chrypę, że mówić nie mogę - mam nadzieje, że Mirka nie zarażę :( :(

A ja z innej beczki. Zauważyłyście że nie ma Wesolutkiej - pewnie nas wycyckała i trzyma już sobie maleństwo ....... przy cycu

reklama
Do góry