reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

w czwartek wyjezdzam na tydzien na spoznione wakacje, moze mnie nie byc, a moze sie uda looknac, zalezy jak bedzie z czasem, wracam 31 wiec dopiero w listopadzie sie odezwe
znikam juz dzis bo jutro wielkie pakowanko-sprzatanko, papa

reklama
A oto drzewo, które daliśmy moim dziadkom na ich 50. rocznicę ślubu:-)

028ov7.jpg

kasiunka, super pomysł :-)
ale nasza rodzina to by musiała mieć chyba 4 razy większą planszę ;-) chyba że to tylko jakaś część rodzinki?

Kasiunka, super pamiatke zrobiliscie...
Toola udanych wakacji
Ja sie odzywam i pewnie bede sie odzywac bardzo rzadko, bo niestety zapierdziel w kazdej sferze zycia. W pracy duzo roboty, w domu tez. Teraz jeszcze i mąż i Alusia chorzy :-( i to mocno chorzy :-( Mnie probowalo dopasc, ale sie nie dalam!!! I SIE NIE DAM! :-)

Dzięki.
Ola to cała nasza rodzina z mojej strony zaczynając od moich dziadków właśnie. Dziadkowie mają troje dzieci , a pięcioro wnuków i prawnuczkę- Polę i to koniec.

reklama
U mnie musiałoby być megadrzewo. Np. ze strony taty:
- dziadkowie (ale niestety już oboje nie żyją :-()
- 3 rodzeństwa z małżonkami = 6 osób
- 10 wnuków (9 z małżonkami) = 19 osób
- 15 prawnuków (w tym jedna już z mężem i w ciąży) = 16 osób
Razem: 43 osoby, a tu jeszcze 2 dzieci w drodze :tak::tak::tak:

Do góry