reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

w czwartek wyjezdzam na tydzien na spoznione wakacje, moze mnie nie byc, a moze sie uda looknac, zalezy jak bedzie z czasem, wracam 31 wiec dopiero w listopadzie sie odezwe
znikam juz dzis bo jutro wielkie pakowanko-sprzatanko, papa

reklama
A oto drzewo, które daliśmy moim dziadkom na ich 50. rocznicę ślubu:-)

028ov7.jpg

kasiunka, super pomysł :-)
ale nasza rodzina to by musiała mieć chyba 4 razy większą planszę ;-) chyba że to tylko jakaś część rodzinki?

Kasiunka, super pamiatke zrobiliscie...
Toola udanych wakacji
Ja sie odzywam i pewnie bede sie odzywac bardzo rzadko, bo niestety zapierdziel w kazdej sferze zycia. W pracy duzo roboty, w domu tez. Teraz jeszcze i mąż i Alusia chorzy :-( i to mocno chorzy :-( Mnie probowalo dopasc, ale sie nie dalam!!! I SIE NIE DAM! :-)

Dzięki.
Ola to cała nasza rodzina z mojej strony zaczynając od moich dziadków właśnie. Dziadkowie mają troje dzieci , a pięcioro wnuków i prawnuczkę- Polę i to koniec.

reklama
U mnie musiałoby być megadrzewo. Np. ze strony taty:
- dziadkowie (ale niestety już oboje nie żyją :-()
- 3 rodzeństwa z małżonkami = 6 osób
- 10 wnuków (9 z małżonkami) = 19 osób
- 15 prawnuków (w tym jedna już z mężem i w ciąży) = 16 osób
Razem: 43 osoby, a tu jeszcze 2 dzieci w drodze :tak::tak::tak:

Do góry