reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zmartwienia

reklama
dziewczynki strasznie wypadają mi włosy, jak tak dalej pójdzie to do marca będę łysa.
poratujcie jakąś poradą plissssssssssssssssssssssss

mi też nieraz twardnieje i lekarz każe wtedy leżeć odpoczywać relaksować się i obijać no i nic nie robić

co do włosów to mi też chwilowo wyłaziło dużo ale przeszło, kłaki wylażą w wyniku znacznego obniżenia się poziomu estrogenówi to podobno normale ja miałam tak prez 1 miesiąc, teraz mi się wzmocniły i zrobiły bardziej lśniące

A ja juz mam dola...........dzwonil maz i mnie porzadnie wpienil,cos kreci ze wraca w styczniu,bo ma miec premie czy cos,gowno mnie obchodzi ta cala premia.............na swieta sama(z rodzinka ale sama bo bez swojej polowki)-zniose,ale sylwestra nie zniose sama jak palec przed telewizorem a on tam mi balowac bedzie-w zycciu sie nie zgodze.No powiedzialam ze po co w styczniu niech se wroci w marcu najlepiej..........ale jestem wkur.................

kurczę nie wiem co poradzić też bym się wkurzyła, nie wiem jaki jest twój facet i nie wiem co na niego działa np.
1) może jak go zlejesz tzn olejesz i przestaniesz mu mówić zę bardzo go chcesz tu i wogóle to może zacznie się zastanawiać czemu ci dobrze tak samej w kraju i natychmiast przyjedzie
2[/b]) możesz mu postawić ultimatum-na mojego zupełnie nie działa
3) możesz mu zrobić straszną awanturę
4) możesz go zaszantażować że przez te wieści gorzej ci i źle dzidzi
5) albo potulnie powiedzieć że go błagasz i nie wytrzymasz bez niego
6) albo jęczeć i miałczeć mu z rykiem przez telefon itd

nie wiem co go rusza?????????

agao dzieki za rady :laugh: zostaje mi jedynie punkt 1
A szantazu probowalam-jak nie wroci do swiat to w wigilie tel.wylaczam................i bedzie wylaczony do czasu jak przyjedzie,potem powiedzialam ze jak tak zrobi to brzucha nawte nie dotknie...............wiem ze mu ciezko i ze to robi dla nas,dla lepszego zycia........tylko ja nie chce juz siedziec sama(dobrze ze mamy kompa bo bym uschla z nudow).w sumie powiedzial ze te 2 tyg.to az takiej roznicy nie robi jak wroci na swieta a jak na poczatku stycznia,modle sie bo moze ta premie dostanie w grudniu...................

reklama
Do góry