reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Meva ja cala spuchnieta jestem ;(
Dzięki za odpowiedź, przestraszyłam się że to jakieś zatrucie,
mam nadzieję że i Tobie i mi opuchlizna zejdzie.

Pojawił mi się też problem z wrastającymi paznokciami, lecz chyba znalazłam winowajcę - nowe kapcie. Od wczoraj ich nie noszę i juz tak nie boli, będę musiała przypilnować, żeby znów nie wrosły:(.

Mi jakis czas temu spuchły powieki. Miałam takie banie i na górnej i na dolnej powiece. 3 dni mnie trzymało i odstapiło jak za dotknieciem czarodziejskiej rużdżki. Wczoraj natomiast wieczorem twarz zrobiła mi sie cała czerwona, tak jakbym przesadziła z solarium ;-). Prawdopodobnie to ten mróz mnie tak załatwił. Nie posmarowalam sie kremem ochronnym, a skóra nie przyzwyczajona do -7. Dzisiaj było -14 jak szłam na spacer z psem ... i tez sie nie posmarowałam, ale zakrylam cała twarz golfem :-)

Mnie właściwie nie przeszkadza tak nic poza tym, że prawie tracę życie przy wchodzeniu po schodach! Idę niczym staruszka, dycham jak parowóz, na drugim piętrze stoję fioletowa i łapię powietrze w ledwo dyszące płuca. Odpoczynek, na czwartym wchodzę do mieszkania i w odzieniu padam na łózko, by przywrócić akcję serca...

wesolutka bez urazy,ale mnie rozbawiłaś swoim postem:-D:-D opisałaś to tak obrazowo, że mam ten widok przed oczami:-D
Oczywiście współczuję Ci bardzo tego 4 piętra, tym bardziej, że najgorsze jeszcze przed Tobą:tak:

Ja biore Prenatal 90 tabletek 33zl.

Z Sandra w ciazy bralam Materne 30 tabletek 30zl bodajze placilam, a pozniej zaczelam brac FeminatalN 90 tabletek jakies 30 zl kosztowaly.

U mnie nic sie nie dzieje. Jakby brzuszka nie bylo to wcale bym nie wiedziala, ze w ciazy jestem ;-)

Siusiu juz tak czesto nie robie, zaparcia i wzdecia minely.
Strasznie niewygodnie mi sie spalo na naszym lozku, spalam jak krolewna na ziarnku grochu, wszystko mi przeszkadzalo i spac nie moglam, ale odkad rozlozylismy na materac gruba koldre spie jak niemowle. Mieciutko i cieplutko super. Pewnie dlatego dalej spie do 11 ;-)

Zdaza mi sie jedynie cos takiego ;-) Jak mam pelny pecherz i w tym czasie bym kichnela lub zakaszlala to leciutko sie posikuje :-)

reklama
Do góry