reklama
Dzięki za odpowiedź, przestraszyłam się że to jakieś zatrucie,Meva ja cala spuchnieta jestem ;(
mam nadzieję że i Tobie i mi opuchlizna zejdzie.
Pojawił mi się też problem z wrastającymi paznokciami, lecz chyba znalazłam winowajcę - nowe kapcie. Od wczoraj ich nie noszę i juz tak nie boli, będę musiała przypilnować, żeby znów nie wrosły.
Mi jakis czas temu spuchły powieki. Miałam takie banie i na górnej i na dolnej powiece. 3 dni mnie trzymało i odstapiło jak za dotknieciem czarodziejskiej rużdżki. Wczoraj natomiast wieczorem twarz zrobiła mi sie cała czerwona, tak jakbym przesadziła z solarium ;-). Prawdopodobnie to ten mróz mnie tak załatwił. Nie posmarowalam sie kremem ochronnym, a skóra nie przyzwyczajona do -7. Dzisiaj było -14 jak szłam na spacer z psem ... i tez sie nie posmarowałam, ale zakrylam cała twarz golfem :-)
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Ja lykam Materne przed snem i zaraz sie klade spac,bo jak bralam ja rano to tez wymiotowalam ,zelazo tez biore ale moj organizm je lepiej toleruje.
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Mnie właściwie nie przeszkadza tak nic poza tym, że prawie tracę życie przy wchodzeniu po schodach! Idę niczym staruszka, dycham jak parowóz, na drugim piętrze stoję fioletowa i łapię powietrze w ledwo dyszące płuca. Odpoczynek, na czwartym wchodzę do mieszkania i w odzieniu padam na łózko, by przywrócić akcję serca...
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ja biore Prenatal 90 tabletek 33zl.
Z Sandra w ciazy bralam Materne 30 tabletek 30zl bodajze placilam, a pozniej zaczelam brac FeminatalN 90 tabletek jakies 30 zl kosztowaly.
Z Sandra w ciazy bralam Materne 30 tabletek 30zl bodajze placilam, a pozniej zaczelam brac FeminatalN 90 tabletek jakies 30 zl kosztowaly.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
U mnie nic sie nie dzieje. Jakby brzuszka nie bylo to wcale bym nie wiedziala, ze w ciazy jestem ;-)
Siusiu juz tak czesto nie robie, zaparcia i wzdecia minely.
Strasznie niewygodnie mi sie spalo na naszym lozku, spalam jak krolewna na ziarnku grochu, wszystko mi przeszkadzalo i spac nie moglam, ale odkad rozlozylismy na materac gruba koldre spie jak niemowle. Mieciutko i cieplutko super. Pewnie dlatego dalej spie do 11 ;-)
Zdaza mi sie jedynie cos takiego ;-) Jak mam pelny pecherz i w tym czasie bym kichnela lub zakaszlala to leciutko sie posikuje :-)
Siusiu juz tak czesto nie robie, zaparcia i wzdecia minely.
Strasznie niewygodnie mi sie spalo na naszym lozku, spalam jak krolewna na ziarnku grochu, wszystko mi przeszkadzalo i spac nie moglam, ale odkad rozlozylismy na materac gruba koldre spie jak niemowle. Mieciutko i cieplutko super. Pewnie dlatego dalej spie do 11 ;-)
Zdaza mi sie jedynie cos takiego ;-) Jak mam pelny pecherz i w tym czasie bym kichnela lub zakaszlala to leciutko sie posikuje :-)
reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Nie jestes sama Martusia