reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Meva ja cala spuchnieta jestem ;(
Dzięki za odpowiedź, przestraszyłam się że to jakieś zatrucie,
mam nadzieję że i Tobie i mi opuchlizna zejdzie.

Pojawił mi się też problem z wrastającymi paznokciami, lecz chyba znalazłam winowajcę - nowe kapcie. Od wczoraj ich nie noszę i juz tak nie boli, będę musiała przypilnować, żeby znów nie wrosły:(.

Mi jakis czas temu spuchły powieki. Miałam takie banie i na górnej i na dolnej powiece. 3 dni mnie trzymało i odstapiło jak za dotknieciem czarodziejskiej rużdżki. Wczoraj natomiast wieczorem twarz zrobiła mi sie cała czerwona, tak jakbym przesadziła z solarium ;-). Prawdopodobnie to ten mróz mnie tak załatwił. Nie posmarowalam sie kremem ochronnym, a skóra nie przyzwyczajona do -7. Dzisiaj było -14 jak szłam na spacer z psem ... i tez sie nie posmarowałam, ale zakrylam cała twarz golfem :-)

Mnie właściwie nie przeszkadza tak nic poza tym, że prawie tracę życie przy wchodzeniu po schodach! Idę niczym staruszka, dycham jak parowóz, na drugim piętrze stoję fioletowa i łapię powietrze w ledwo dyszące płuca. Odpoczynek, na czwartym wchodzę do mieszkania i w odzieniu padam na łózko, by przywrócić akcję serca...

wesolutka bez urazy,ale mnie rozbawiłaś swoim postem:-D:-D opisałaś to tak obrazowo, że mam ten widok przed oczami:-D
Oczywiście współczuję Ci bardzo tego 4 piętra, tym bardziej, że najgorsze jeszcze przed Tobą:tak:

Ja biore Prenatal 90 tabletek 33zl.

Z Sandra w ciazy bralam Materne 30 tabletek 30zl bodajze placilam, a pozniej zaczelam brac FeminatalN 90 tabletek jakies 30 zl kosztowaly.

U mnie nic sie nie dzieje. Jakby brzuszka nie bylo to wcale bym nie wiedziala, ze w ciazy jestem ;-)

Siusiu juz tak czesto nie robie, zaparcia i wzdecia minely.
Strasznie niewygodnie mi sie spalo na naszym lozku, spalam jak krolewna na ziarnku grochu, wszystko mi przeszkadzalo i spac nie moglam, ale odkad rozlozylismy na materac gruba koldre spie jak niemowle. Mieciutko i cieplutko super. Pewnie dlatego dalej spie do 11 ;-)

Zdaza mi sie jedynie cos takiego ;-) Jak mam pelny pecherz i w tym czasie bym kichnela lub zakaszlala to leciutko sie posikuje :-)

reklama
Do góry