reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
W kupie razniej :-):-):-)
A ja dzis rano jak wstalam, to jak zawsze mam nos zapchany i jak chcialam wydmuchac to mnie cos tak zaklulo w boku ze nie moglam sie wyprostowac. Posiedzialam chwile i mnie przeszlo, ale przyjemne nie bylo. To pewnie macica sie rozciaga....

Ja zawsze zanim kichnę, zacznę smarkać w husteczkę czy mam zamiar kaszlnąć podkurczam nogi bo jak jestem wyprostowana, niezaleznie od tego czy stoję czy leżę, tez potrafi mnie dość ostro zakłuc w brzuchu i trzymać chwilę, a to faktycznie nieprzyjemne uczucie.

A ja mam samopoczucie do d... Przepraszam za wyrazenie ale dochoze do wniosku ze z rodzina najlepiej na zdjeciu- lepiej dogaduje sie ze szwagierka niz z wlasna siostra ktora potrafi mnie doprowadzic o rozpaczy. Chyba uda sie do psychologa:-(

Ach Kasienko dzieki wielkie ale dlugo by tu opowiadac- mam ochote wrzesczec plakac a najchetniej bym jej przylozyla :9 Musze sie uspokoic bo bobas mi sie zaczyna strasznie wiercic, chyba sie niepokoi.

Kluseczko ja do tego wnioslu doszłam 13 lat temu.
10 lat temu uwolnilam sie z wiezów chorej milości rodzinki jestem szczesliwa dodam tylko ze od 6 lat nieutrzymuje kontaktów ani z matka ani z 2 braci jestem szczesliwa wierz mi :D

Agatko ale ja nie chce tracic z nia kontaktu. Pewnie bym juz dawno to zrobila ale ona jest ciezko chora niestety ma tez powazne problemy ze soba i potrafi zatruc zycie innym- jest bardzo trudna osoba. Mimo wszystko to moja siostra :zawstydzona/y: z mama nie zyje najlepiej z moja druga siostra sie w ogole nie odzywa i wszystkich za wszystko wini oprocz siebie. Ja to strasznie przezywam i na poczatku ciazy nawet unikalam z nia kontaktow i hyba znowu bede musiala to zrobic.

reklama
Cięzko doradzać komus jak tak naprawę nie zna sie całej sytuacji i relacji jakie panują pomiędzy członkami rodziny. Mysle, że wyrażę zdanie wielu z nas jesli napiszę, że nie chcemy ciągnąć Cię z język i zmuszać Cie do zwierzeń. Na pewno chętnie Cię wesprzemy dobrym słowem jesli będziesz tego potrzebowała bo od tego wlasnie tutaj jesteśmy. Możesz na nas liczyć jesli tylko zechcesz podzielić się z nami swoimi problemami :-)

Do góry