Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy osobny pokój dla dziecka, ale na początku nie chcemy go w ogóle urządzać, tylko zostawić tak jak jest, czyli taki nasz gościnny. Dla maluszka planujemy kącik u nas, co uważacie że jest niezbędne? Planuję łóżeczko, komodę z przewijakiem na wierzchu i chyba nic więcej. Uważacie, że coś jest niezbędne?
Pierwsze tygodnie karmiłam na leżąco, ze względu na nacięcie o wygodnym siadaniu nie było mowy [emoji33] a potem już fotel bo zobaczysz, że łóżko Ci szybko zbrzydnieNo właśnie zastanawiam się nad fotelem bo trochę nie mam go gdzie postawić, a nie bardzo umiem sobie to karmienie wyobrazić jeszcze.
Poza tym chciałam się Was zapytać o laktator, kupowalyscie/ pozyczalyscie? Elektryczny, ręczny?
Ale sliczne ubranka i smoczusie ja jeszcze nic nie kupilam , za to mam mnostwo ubranek po synku mojej siostry, ciekawe czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka,Zauważyłam że jeszcze nie mamy takiego wątku.
Tutaj będziemy mogły się chwalić wszystkim co związane z zakupami dla Naszych Maluchów i przy okazji wymienić opinią na temat wózków, łóżeczek itd.
A to moje pierwsze zakupy:
Sliczne czapeczkiPierwszy dziewczyński zakup [emoji23]
Zobacz załącznik 804370
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Przesliczne ciuszki. Gdzie kupilas?A oto moje pierwsze zakupy dla malenstwa Zobacz załącznik 805245 Zobacz załącznik 805246 Zobacz załącznik 805247