reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majowek

reklama
Dziewczyny, mam pytanko odnośnie witamin D i K, kupujecie je już teraz czy czekacie do porodu? Tak się nad tym zastanawiam i nie wiem, czy mam zamówić już, czy zaczekać :p Później nie będzie problemu z zakupem, ale będę robić zamówienie w aptece, to bym wszystko razem kupiła...

Hej dziewczyny! Jestem styczniową mamą, ale synek urodzony w grudniu ;) mam kilka rzeczy z ktorych już wyrósł. Sporo unisex. Może któraś z Was jest zainteresowana czymś? Pozdrawiam

Hej dziewczyny . Chciałabym Wam polecić laktator. Sama jestem świeżo upieczoną mamusią i mam porównanie gdyż to moje drugie dziecko. Wcześniej używałam zwykłego ręcznego i brzydko mówiąc szło się zajechać. Można używać kilka dni ale nie na dłużej. Teraz jestem posiadaczką LOVi Prolactis . Wiem że cena może wydawać się duża ale jest on na prawde wart tej ceny. Na poczatek Pomógł mi przy pobudzeniu laktacji a teraz bezproblemowo odciąga mleczko. Ma dwufazowy rytm ssania , najpierw stymuluje potem odciąga, regulacje siły ssania co przydaje się na poczatek jak piersi są poranione, jest nakładka masująca. Wszystko zapakowane jest w piękną kosmetyczke z przegródkami, nic się nie zgubi , nie uszkodzi. Dołączone są zapasowe elementy. Urządzenie odciąga mleczko bezboleśnie i bardzo szybko co jest ważne przy maluszku gdyż nie marnujemy czasu na odciąganie. Jeśli jeszcze nie kupiłyście to z czystym sercem mogę Wam go polecić. Szkoda że mi nikt nie polecił go wcześniej.

Do góry