reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majowek

Mi zostało tylko jutro pieluszki tetrowe przegrać razem ze skarpetkami i czapeczkami, potem wypracować, wyparze smoczki i laktator by mieć w razie czego do szpitala i akcje wyprawka zamykam :) ewentualnie kupię potem leżaczek i karuzele i tyle :)

reklama
To mi zostało poprać pościel i pieluchy. Spakowac torbę, poprasowac. No i do wygotowania mam jeden smoczek i butelkę na wszelki wypadek. Aaaa no i materac ciągle nie zamowilam... Muszę się śpiąc z tym bo pasowało by żeby wypietrzal trochę.

Ja ju tez ciuszków mam tyle ze chyba prZez 2 miesiące prania bym nie musiała robić ;) wszystko kupione , teraz poluje na jakaś karuzelkę na loZeczko ;) , maz mnie meczy ze powinnam zacząć sie pakować , to nie za wcześnie ? Jeszcze kupiłam ostatnio żyrafę sophie bo duZo osób chwali ( zobaczymy ;) ) , jakos wciąż mam ochotę cos kupować maleństwu ;) mimo tego ze juz prawie wszystko jest , to sama przyjemność :D

mi też brakuje materaca. zostawiłam na później zakup biustonoszy do karmienia (bo kto to wie na ile jeszcze postanowią urosnąć mi cycki;)
wyjazd po mebelki zaplanowany na koniec marca.
a później to pampersy i na zaś chusta, mata, bujaczek i chyba wszystko mamy (choć pewna jestem, że coś jeszcze wyskoczy)

A ja jednak skusiłam sie na przewijak [emoji4] ImageUploadedByForum BabyBoom1426586816.340873.jpg
No i jeszcze masę rzexzy mam do kupienia
Do pielęgnacji
Pieluchy
Lampkę
Karuzele
Hm bujaczek
Smoczki
I jeszcze sporo pieluch tetrowych bo mam tylko 6
No i po porodzie dla mnie typu majtki wkładki podpaski itp
Dużo tego jeszcze [emoji16]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426586816.340873.jpg