reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy Maluszkowe i nie tylko :)

reklama
Popieram, owca to nasz najlepszy zakup. Alan ma 4 lata, a jeszcze uzywamy w kryzysowych sytuacjach (czyt. Kiedy chce wstac np o 5.30 :D )

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

@clue ja też chociaż wydaje mi się że to formalność bo wszystko wskazuje na chłopczyka :D
W poniedziałek mam prenatalne to może coś się już wstępnie dowiemy

@clue ja też chociaż wydaje mi się że to formalność bo wszystko wskazuje na chłopczyka :D
W poniedziałek mam prenatalne to może coś się już wstępnie dowiemy
Ja na poprzednim usg widzialam klejnoty i poza meska czyli lezy sobie i jedna reka w kroku. No jak nic trzeci chlopak będzie. W poniedzialem mam prenatalne i też pewnie potwierdzą. Podobno w niektorych kulturach matka trzech chłopaków uważana jest za wyjątkową [emoji3] i wcale się nie dziwię.
A wczoraj na allegro juz chyba ze 20 ciuszkow licytuje i jakos podswiadomie prawie same niebieskie.
Milego dnia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My poprzednio mielismy emmaljunge. Fajna i wygodna dla dziecka. W terenie fantastycznie sie sprawdzała. Ale krowa niezwrotna i bardzo ciężka. Teraz nie wiem co będzie. Posprawdzam u znajomych co bedzie zwinne i wygodne dla dziecka. I bedzie wozek używany. Nie widzę teraz sensu kupować na jedno dziecko nowego. Przy pierwszym był nowy i drogi. Ale byl na dwójkę zaplanowany. I jeszcze zwrocil sie w polowie przy sprzedaży.

Ja na poprzednim usg widzialam klejnoty i poza meska czyli lezy sobie i jedna reka w kroku. No jak nic trzeci chlopak będzie. W poniedzialem mam prenatalne i też pewnie potwierdzą. Podobno w niektorych kulturach matka trzech chłopaków uważana jest za wyjątkową [emoji3] i wcale się nie dziwię.
A wczoraj na allegro juz chyba ze 20 ciuszkow licytuje i jakos podswiadomie prawie same niebieskie.
Milego dnia

Hehe, super :D poza faktycznie jak na mężczyznę przystało :D ale zobaczymy jeszcze jutro :)
Moje dziecie ostatnio zakladalo rączki za głowę i troszkę ruszalo rączkami i nozkami. Ciekawa jestem co jutro nam zaprezentuje.

reklama
Hehe, super :D poza faktycznie jak na mężczyznę przystało :D ale zobaczymy jeszcze jutro :)
Moje dziecie ostatnio zakladalo rączki za głowę i troszkę ruszalo rączkami i nozkami. Ciekawa jestem co jutro nam zaprezentuje.
Moj sobie skakal. Kilka razy prostowal nóżki o pozniej sie rozlozyl. Prezentacja mozliwosci była mega.

Do góry