hugins
Fanka BB :)
Ja wlasnie zastanawiam sie nad owca zyrafa i sowa z cloud b
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alanek ma owce z czterema różnymi szumami
Link do: Cloud b Śpiąca owieczka z pozytywką - www.ninoshop.pl Internetowy Sklep dla dzieci i Mam W naszym sklepie skomponujesz wyprawkę od A do Z
Brzydka jest, ale spełnia swoją rolę
Słodkie ciuszkiA oto moje pierwsze zakupy dla malenstwa Zobacz załącznik 805245 Zobacz załącznik 805246 Zobacz załącznik 805247
Ja na poprzednim usg widzialam klejnoty i poza meska czyli lezy sobie i jedna reka w kroku. No jak nic trzeci chlopak będzie. W poniedzialem mam prenatalne i też pewnie potwierdzą. Podobno w niektorych kulturach matka trzech chłopaków uważana jest za wyjątkową [emoji3] i wcale się nie dziwię.@clue ja też chociaż wydaje mi się że to formalność bo wszystko wskazuje na chłopczyka
W poniedziałek mam prenatalne to może coś się już wstępnie dowiemy
Hehe, super poza faktycznie jak na mężczyznę przystało ale zobaczymy jeszcze jutroJa na poprzednim usg widzialam klejnoty i poza meska czyli lezy sobie i jedna reka w kroku. No jak nic trzeci chlopak będzie. W poniedzialem mam prenatalne i też pewnie potwierdzą. Podobno w niektorych kulturach matka trzech chłopaków uważana jest za wyjątkową [emoji3] i wcale się nie dziwię.
A wczoraj na allegro juz chyba ze 20 ciuszkow licytuje i jakos podswiadomie prawie same niebieskie.
Milego dnia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj sobie skakal. Kilka razy prostowal nóżki o pozniej sie rozlozyl. Prezentacja mozliwosci była mega.Hehe, super poza faktycznie jak na mężczyznę przystało ale zobaczymy jeszcze jutro
Moje dziecie ostatnio zakladalo rączki za głowę i troszkę ruszalo rączkami i nozkami. Ciekawa jestem co jutro nam zaprezentuje.