reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mrsmoon nie ma problemu coś się stworzy rozkręcam sie z tym i idzie już coraz szybciej materiały przyszły wczoraj, dzis pewnie dojdą tasiemki i wypełnieni i jazda, będę szyć i le wlezie, mogę nie spać taką frajdę mam z tego
kasiawilde
Fanka BB :)
Martadelka śliczne te Twoje prace
Madzioolka królik jest prześliczny, wygląda jakbyś robiła to od zawsze!!
Misia cudne aniołki, z czego je robisz?
Madzioolka królik jest prześliczny, wygląda jakbyś robiła to od zawsze!!
Misia cudne aniołki, z czego je robisz?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - ja też się na królika zapisuję jeśli można, oczywiście nie za li tylko "dziękuję" Ale spokojnie poczekam w kolejce... A jak bym mogła sobie jeszcze materiał wybrać to wogóle pełnia szczęcia by była. Będzie do króliczej kolekcji - obiecuję machnąć fotkę mojego z Wilna i wstawić.
Misialina - ja bardzo aniołkowa jestem, nawet sobie witrynę do sypialni zamówiłam aby mieć na swoją kolekcję. Teraz zbieram już takie bardziej... użytkowe np. na koszulkach czy bieliźnie. No ale super są.
Ja już nie mam wymówki na mojego motyla - dziś przyszło wypełnienie..... Jeszcze nie otworzyłam paczki więc nie wiem jakiej jakości jest filc, Madzioolka - Twój jak ?
Misialina - ja bardzo aniołkowa jestem, nawet sobie witrynę do sypialni zamówiłam aby mieć na swoją kolekcję. Teraz zbieram już takie bardziej... użytkowe np. na koszulkach czy bieliźnie. No ale super są.
Ja już nie mam wymówki na mojego motyla - dziś przyszło wypełnienie..... Jeszcze nie otworzyłam paczki więc nie wiem jakiej jakości jest filc, Madzioolka - Twój jak ?
kasiawilde
Fanka BB :)
Misia ja chcę fotki 'wypasionych aniołków' koniecznie!!!
forever daj znać koniecznie jak z filcem i od kogo zamawiałaś, bo ja dalej nie mogę się zdecydować no i bierz się za motylka, czekamy na relację
forever daj znać koniecznie jak z filcem i od kogo zamawiałaś, bo ja dalej nie mogę się zdecydować no i bierz się za motylka, czekamy na relację
Misialina a sprzedajesz te aniołki? Bo my do teściów na Wielkanoc jedziemy, a moja teściowa strasznie aniołkowa jestPewnie by się ucieszyła jakbyśmy jej takiego sprezentowali. U Was na Śląsku jest taki zwyczaj zajączkowy, nie? Bo u nas nie ma
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
forever ja zamawiałam na tej aukcji: FILC DEKORACYJNY 20 x 30 cm 1,5mm 32 KOLORY !!!!!! (2110383489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i ten filc jest o wiele milszy w dotyku niż ten kupiony w pasmanterii no i cenowo ponad połowę tańszy mogę śmiało polecić bo i kolory w rzeczywistości są takie jak na zdjęciu
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów pod adresem królika Chętnie uszyję Wam te króliczki
Dziś przymierzam się do lalki chyba że na coś innego mnie najdzie
Drugi królik skończony tylko bateria w aparacie padła więc fotka jutro.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów pod adresem królika Chętnie uszyję Wam te króliczki
Dziś przymierzam się do lalki chyba że na coś innego mnie najdzie
Drugi królik skończony tylko bateria w aparacie padła więc fotka jutro.