reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Mrsmoon nie ma problemu coś się stworzy :tak: rozkręcam sie z tym i idzie już coraz szybciej :) materiały przyszły wczoraj, dzis pewnie dojdą tasiemki i wypełnieni i jazda, będę szyć i le wlezie, mogę nie spać taką frajdę mam z tego :)

Kasiawilde to są pierwsze aniołki...robię je z masy solnej....teraz je ozdabiam decoupagem itp...więc są bardziej wypasione

madzioolka królik rewelacyjny...też chcę takiego....na zajączka dla Malwinki

Madzioolka - ja też się na królika zapisuję jeśli można, oczywiście nie za li tylko "dziękuję" :tak: Ale spokojnie poczekam w kolejce...:happy: A jak bym mogła sobie jeszcze materiał wybrać to wogóle pełnia szczęcia by była. :-pBędzie do króliczej kolekcji - obiecuję machnąć fotkę mojego z Wilna i wstawić.
Misialina - ja bardzo aniołkowa jestem, nawet sobie witrynę do sypialni zamówiłam aby mieć na swoją kolekcję. Teraz zbieram już takie bardziej... użytkowe np. na koszulkach czy bieliźnie. No ale super są.:cool2:
Ja już nie mam wymówki na mojego motyla - dziś przyszło wypełnienie..... Jeszcze nie otworzyłam paczki więc nie wiem jakiej jakości jest filc, Madzioolka - Twój jak ?

Misia ja chcę fotki 'wypasionych aniołków' koniecznie!!!
forever daj znać koniecznie jak z filcem i od kogo zamawiałaś, bo ja dalej nie mogę się zdecydować :p no i bierz się za motylka, czekamy na relację :)

Misialina a sprzedajesz te aniołki? Bo my do teściów na Wielkanoc jedziemy, a moja teściowa strasznie aniołkowa jest:tak:Pewnie by się ucieszyła jakbyśmy jej takiego sprezentowali. U Was na Śląsku jest taki zwyczaj zajączkowy, nie? Bo u nas nie ma:no:

reklama
forever ja zamawiałam na tej aukcji: FILC DEKORACYJNY 20 x 30 cm 1,5mm 32 KOLORY !!!!!! (2110383489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i ten filc jest o wiele milszy w dotyku niż ten kupiony w pasmanterii no i cenowo ponad połowę tańszy :) mogę śmiało polecić bo i kolory w rzeczywistości są takie jak na zdjęciu :)

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów pod adresem królika :):):) Chętnie uszyję Wam te króliczki :)
Dziś przymierzam się do lalki chyba że na coś innego mnie najdzie :)

Drugi królik skończony tylko bateria w aparacie padła więc fotka jutro.

Do góry