reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
To ja też się pochwalę moim najnowszym wytworem - zakochałam się w tildowych lalkach królikach i innych i czuję że to miłość na dłuuuugi czas :)

2.jpg1.jpg

martadelka- podziwiam, ja na razie nie mam cierpliwosci do haftowania, moze z czasem przyjdzie:-D
madziolka no rewelacja, masz jakies konkretne strony z ktorych bralas jak to uszyc bo ja tez chce cos takiego??

Marta wykrój znalazłam tu: www.cafeart.pl/szyjemy/Kursy_szycia/Krolik_a_la_Tilda-_zrob_sam.html ale później jak zaczęłam szukać i zagłebiać się w temat tildowy to jest etgo od zatrzęsienia :)
Polecam blog: http://igielnia.blogspot.com/ - dziewczyna szyje piękne rzeczy i w picasaweb są całe albumy ze zdjęciami i wykrojami: https://plus.google.com/photos/1068...src=pwrd1#photos/106843144659505314903/albums
Do pasmanterii w leclercu chodze co drugi dzień, najchętniej wykupiłabym cały asortyment ale zasobnośc portfela i zdrowy rozsądek nie pozwalają :p znalazłam za to fajny sklep internetowy z tkaninami, ogromny wybór, ceny bardzo przystępne i szybko wysyłają: http://www.tkaninysklep.pl/
Wczoraj (a raczej dzisiaj) o drugiej w nocy stworzyłam drugiego królika, czeka jeszcze tylko na oczy i nosek i się pochwalę :)

Martadelkaśliczne prace!!! ja też bardzo lubię haft krzyżykowy :) w ciąży wyszywałam dla Majki takie słodkie baranki i ostatnio wymysliłam że wkomponuje je w poszewkę na podusze i teraz pomysł czeka na realizację :)

Ostatnia edycja:
Martadelka - sliczne hafty!!! i poproszę dobry przepis na muffinki! A dania z piekarnika ostatnio chyba z miesiąc jedliśmy - bo są fajne i mało z nimi często roboty... aż się mój M zbiesił i powiedział, ze może by tak jakieś inne dania... ? P:) Poproszę przepisy1
mrsmoon - tarta szpinakowa to zdecydowanie pod Twoją inspiracją :)
Silva -zgadzam się z dziewczynami - otwieraj szuflade! :)
madzioolika - super królik!!! :)

To ja się pochwalę moimi aniołakmi :)

26c20a79f5.jpg

A wszystkie Wasze prace zasługują na uznanie...jeszcze wkleje inne zdjęcia tylko poszukam gdzie je mam...to są jedne z pierwszych...teraz robię troszkę inne

Wow, Dziewczyny, jestem pod wrażeniem Was wszystkich i każdej z osobna... takie cudeńka! Jak Wy na to znajdujecie czas??? I chęci! Ja wieczorami,gdy w końcu spacyfikuję Antka w łóżeczku, to już tylko marzę o lampce wina i padnięciu na kanapę prze TV .... :tak: Jeszcze raz: szacun!!! ;-)

Boże:szok:nie wiedziałam, że czerwcówki takie zdolne:-D Super dziewczyny, fajnie że ktoś jeszcze ma ochotę szyć zamiast kupować gotowe przytulanki, pisać czy haftować....naprawde szacum przesz duże SZ....:-)

reklama
Do góry