reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Misia, Madzioolka:szok::szok::szok: Ale cuda!!!!!!!!!!!!!!!
Madzioolka, mogę zakupić u CIebie królika dla Miesia???? W zielonych spodenkach???

reklama
A moje filcaczki odłogiem przez to wszystko co się w naszym domu dzieje.... Za to elewacja na makiecie M. prawie skończona...

Aestima - jaka elewacja ???? :-p
Madzioolka - listę zrób :-D Co do mojego filcu to kupiłam grubszy u Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., żołty i czerwony bardzo miękki, bardzo żywe kolory natomiast trochę się rozczarowałam brązowym - i mniej miły i wcale nie czekoladowy tylko brązowo czarny :-(Zdecydowałam się na tego sprzedającego bo ma też wypełnienie do poduszek polecane przez Larvunię - spora torbą, ale myślałam, że będzie przyjemniejsze w dotyku, ale w sumie do środka idzie. A czym wypychasz króliki ?

forever, ach bo Ty na głównym niet.;-) pomagam mojemu M., bo robi architekturę podyplomowo ( dziennie:szok:) i oprócz projektów musi makiety jutro oddać- mamy jedną póki co... To będzie dłuuuga noc.
Madzioolka, myślisz, że da się uszyć takiego królika bez maszyny?:-p Jej, nie mogę o nim przestać myślec przez Ciebie. Jednego chętnie bym kupiła od Ciebie przed wielkanocą- może rzuć pracę i szyj króliki na zamówienie???:-) a sama doszyłabym mu przyjaciół jak maszynę sobie sprawię...

Madzioolka, zaczęłam robić królika- ręcznie:szok: teraz muszę do makiety wracać, ale jutro go kończę. Ale póki co do Twojego w kolejce się ustawiam, bo bez maszyny nie wiem czy mi wyjdzie....

Forever królika wypchałam taką ovatą którą tez ma ten sprzedający, kupiłam ją jeszcze jak byłam w ciąży na ochraniacz do łóżeczka ale ostatecznie kupiłam gotową pościel, i tą ovatę tnę na kawałki, ale też zamówiłam kulkę silikonową :)

Aestima pewnie że zrobię Miesiowi królika w zielonych spodenkach :tak:, tak myślałam że takiego zapragniesz :-) a ten mój królik był uszyty ręcznie tzn całe ciałko wydziergałam sama bo na spodenki już przytargałam maszynę od mamy tak więc oznajmiam że ręcznie też się da :)

Jutro może wkleję kolory i wzory materiałów jakie mam to powiecie czy chcecie z tych czy coś innego bo będę robić kolejne zamówienie w tym sklepie z tkaninami więc sobie od razu wybierzecie :)

reklama
madziolka ja usnac nie moglam przez tego pluszaczka, wlasnie ide szukac w swoim zapasie materialo i bede probowala recznie to szyc. w ogole wstaw zdjecia swoich babek bo chyba nie wstawalas- sa cudne!!!!!!
misialina twoje aniolki tez przecudnowne, pokaz te w decoupagu jestem bardzo ciekawa

Do góry