reklama
kochane ja naprawdę to lubie...to jest cos takiego co siedzi we mnie i ja po prostu musze cos kombinować. dzieci jak sa we trójkę wdomu daja czadu na całego i musze sie jakos wyładować,bo bym kogoś zabila chyba ja ciągle coś wymyśla, musze wam powklejać zdjęcia
jeśli chodzi o farbe to naprawde ja polecam.na moim blogu w komentarzach pisałam Aestimie jaka to farba. malowałam ja meble i chustecznik
co do truskawki....ela zołza przesłała mi wykrój, wydrukowałam i po swojemu na oko go przerysowałam moge wam go przesłać jeśli chcecie a wypełniłam go wypełnieniem z innej poduszki.Dominika dostała poduszke Hanny Montany (okropność po prostu, więc zużyłam ten wkład). można kupić takie wkłady- to sa wypenienia do poduszek i nie sa chyba drogie. ja staram sie kombinować z rzeczy, które mam
felka w końcu wiem o co chodzi z ta kurą
jeśli chodzi o farbe to naprawde ja polecam.na moim blogu w komentarzach pisałam Aestimie jaka to farba. malowałam ja meble i chustecznik
co do truskawki....ela zołza przesłała mi wykrój, wydrukowałam i po swojemu na oko go przerysowałam moge wam go przesłać jeśli chcecie a wypełniłam go wypełnieniem z innej poduszki.Dominika dostała poduszke Hanny Montany (okropność po prostu, więc zużyłam ten wkład). można kupić takie wkłady- to sa wypenienia do poduszek i nie sa chyba drogie. ja staram sie kombinować z rzeczy, które mam
felka w końcu wiem o co chodzi z ta kurą
nie wiem co sie stało, hciałamzmienić nazwe bloga i mi go usuneło.podaje nowy link....kurde no
Trójkowa mama
Trójkowa mama
marta brzmi jak trójkowy z dextera D
można kupić takie wkłady- to sa wypenienia do poduszek i nie sa chyba drogie
Ja kupuję na all kulkę silikonową - wypełniam nią maskotki i poduszki :-)
reklama
ciekawe pomysły na wykorzystanie wytłaczanek na jajka (po jajkach)
Best Egg Carton Crafts
i inne:
Creating Colorful Easter Eggs with Melted Crayons - SAS Interiors
http://pdf.mrprintables.com/mrprintables-giant-easter-egg-coloring.pdf
3 Toilet Roll EGG STANDS | krokotak
Best Egg Carton Crafts
i inne:
Creating Colorful Easter Eggs with Melted Crayons - SAS Interiors
http://pdf.mrprintables.com/mrprintables-giant-easter-egg-coloring.pdf
3 Toilet Roll EGG STANDS | krokotak
Ostatnia edycja:
Podziel się: