reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wymiary po porodzie

A ja mam wagę przedciążowa, ni mniej ni więcej.I oby tak zostało.:-)
Trzymam kciuki za te dziewczyny, które chcą zgubić trochę.

reklama
W ciąży przybyło mi 19kg.Po porodzie zostało 9kg,a teraz moja córka ma 6,5 miesiąca a ja mam jeszcze 6kg do zrzucenia. P O M O C Y !!!! Zaznaczam ze jeszcze karmie piersia i nie wiem czy moge stosowac jakas dietke.Robie co sie da silownia,aerobik,ale co z tego jak ciagle chce mi sie jesc.Te 6kilo mam w udach i bioderkach ze o piersiach nie wspomne.

Antylopka ja mam 160cm wiec za wysoka nie jestem:-D musze sie pochwalic, ze dzis waga wskazuje juz 53.5 kg:-p:zawstydzona/y:zeby tylko nie poszlo w gore znow:baffled:jeszcze ze 3 kg do zrzucenia :tak:i bedzie ok.

W ciąży przybyło mi 19kg.Po porodzie zostało 9kg,a teraz moja córka ma 6,5 miesiąca a ja mam jeszcze 6kg do zrzucenia. P O M O C Y !!!! Zaznaczam ze jeszcze karmie piersia i nie wiem czy moge stosowac jakas dietke.Robie co sie da silownia,aerobik,ale co z tego jak ciagle chce mi sie jesc.Te 6kilo mam w udach i bioderkach ze o piersiach nie wspomne.

Ja w ciązy przybrałam 22 kg :szok::szok::baffled:. po samym porodzie spadło mi 10 kg:-):-D, ale 6 jeszcze wisi. Dieta jakakolwiek przy karmieniu odpada:no::no:, ale widzę po wadzę, ze wolno ale systematycznie w dół idzie...
Fajnie że masz czas żeby skoczyć na fitness. to było moje zycie przed ciążą i trochę teraz tęsknie za takim trybem:tak: Damy radę :-)

Ja przez ciążę przytyłam 28 kg dokładnie. Po porodzie zeszło chyba 14 (już nie pamiętam za dobrze). W sumie do teraz (6,5 miesiąca) zrzuciłam 33 kg. Przed ciążą nosiłam rozmiar 40 a teraz 38, a czasem 36 kupuję :-p. Tylko cyce większe niż były, a zawsze były duże (z tych do karmienia staniczków to mam 75 dd). Koszuli to nie mogę na guziczki zakupić bo paskudnie się rozłazi :dry:. Jak zmaleją to pewnie nie będą dobrze wyglądac, bo tak długo były "rozciągnięte";-), więc moze lepiej niech już takie zostaną?:confused:

Antylopka ja mam 160cm wiec za wysoka nie jestem:-D musze sie pochwalic, ze dzis waga wskazuje juz 53.5 kg:-p:zawstydzona/y:zeby tylko nie poszlo w gore znow:baffled:jeszcze ze 3 kg do zrzucenia :tak:i bedzie ok.

O kurcze Karolina to ty jeszcze chcesz chudnac:szok:ja mam 165 wiec tez nie za wysoka:sorry2: waże 57 i wygladam szczuplo...ale mysle ze jakkby mi ubyło jakies 5 kg to juz za chudo bym wygladała:no:To Karolek wzrostem nie idzie w mamusie:-D:-D:-D:-DTo tak jak u mnie:-D:-D:-D:-D

Natalia ja na poczatku studiow wazylam 47 albo 49 kg wiec to co jest teraz to w porownaniu z tamtym duzo:blink:ale zeby dobic do 50 i bedzie ok:tak:
Karolek ze wzrostem idzie w tate na szczescie :p

hej dziewczyny w sumie 1 raz u was pisze chyba mnie nie pogonicie;-)walcze rowniez z kg urodzilam w sierpniu 3 dziecko i duuuzooo przytylam bo 28 kg schudlam juz 23 i sie zatrzymalam fakt dieta nie wchodzi w gre chcialabym mniej wazyc,czekam na lepsza pogode zeby duzo spacerowac.co do ciuszkow w wiekszosc spodni wchodze z bluzkami jest gorzej bo cycusie pelne mlecia i urosly:tak:

reklama
Ja w ciąży przytyłam 20 kg:no::no::no: Julcia ma już 6 i pół miesiąca a ja tyle właśnie kilogramów sprzed ciąży:no::no::no: chciałabym je zrzucić ale jak?!?!? nie karmię już więc mogłabym zastosować jakąś dietę ale jaką? znacie jakieś dobre? polećcie coś bo wiosna tuż tuż i trzeba jakoś wyglądać!:happy2:

Do góry