reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wymiary po porodzie

reklama
Waga mi stanęła na 61 kg i nie chce iść dalej w dół:wściekła/y::wściekła/y:tez tak macie że im bliżej wagi sprzed ciąży tym wolniej znikaja kilogramy??jem i ćwicze tak samo jak wczesniej ale dłużej czekam na efekty:dry:mieszcze sie w stare jeansy ale jak widze te "boczki i brzuch wystający ech...:sorry2:

Natalia mi tez waga stanęła już dawno w miejscu i dalej nic tylko pokazuje te swoje 62 kg ale u mnie to sie jakos gubi bo ja mam 172cm wzrostu ale i tak mi to jednak przeszkadza a chciałabym zejść do 57 kg tak jak przed ciążą

To mi waga leci, bo musze byc na diecie eliminacyjnej ze wzgledu na uczulenie Krzysia. Waze 56kg, przed ciaza 59, ale jak mam byc szczera to nie wiem skad mi to schodzi, bo brzuch mam wystajacy i taki jakis flaczek:rolleyes2: a po biodrach czy udach roznicy nie widze:rolleyes2:

oj dawno nikt sie tu nie chwalił swoimi osiągnieciami co do wagi przed ciażą mi jeszcze zostały do zrzucenia dwa kilogramy i będzie moja waga :) a co do fałdki na brzuchu to juz nie jest to opona ale jeszcze trzeba popracować

Witam.
W końcu po 4,5 miesiącu poszłam do gin, bo nie byłam jeszcze od porodu no i ważę 54,4 kg a jak się ważylam w 3 miesiącu ciąży to miałam 54,8 kg. Waga ok, ale u mnie to od razu po porodzie nie było brzucha i we wszystkie ciuchy się mieściłam -na szczęście :-)

Mnie do wagi z przed ciąży też się udało wrócić. Teraz próbuje zrzucić to co przybyło podczas leczenia - czyli jeszcze około 5 kg. Zapisałam się na aquaaerobik - tzn raz byłam - super sprawa, Na ptym basenie są takie "wodospady". Tak sobie plecki wymasowałam że mogę Filipka teraz bez bólu nosić - nie myślałm że to mi aż tak pomoże. Teraz idę we wtorek, następnym razem to już po świętach. Mamę zaganiam do pilnowanie wnusia i w nogi :-D - pędzę żeby dłuzej niż 2 godzinki sam nie był, ale musze zacząć na coraz dłuzej go zostawiać, tzn tak na próbę, żeby sprawdzić czy da radę przez miesiąc z babą wytrzymac jak mama do pracy wróci - no a później żłobek. Niestety nawet 5 minut wtedy nie ma żeby się o synku nie myśłało :szok::-D

reklama
u mnie za to waga leci strasznie, ja tam nie narzekam, tylko mama ciagle marudzi :-) teraz waze 7kg mniej niz przed ciaza, a jem bardzo duzo, nic nie cwiczylam bo nie mam kiedy, chyba maly tak to wszytsko spija.

Do góry