reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wymiary po porodzie

A ja sie pochwale ze przez ta calo grype schudlam 3kg. Chociaz na to sie to paskudztwo przydalo. Jeszcze 3 kg i wroce do wagi sprzed ciazy ale chce jeszcze schudnac troche bo przed ciaza juz troche wazylam za duzo.
Trzymam za was kciuki dziewczyny, napewno dacie rade ( a juz na 100% jak Was dopadnie grypa jelitowa:rofl2: tfu tfu oczywiscie nie zycze nikomu:-p)

reklama
Ja dla 3 kilo gotowa jestem przejść grypę jelitową dwa razy,bo akurat 6 kilo mi zostało do wagi sprzed ciąży,i za nic w świecie nie chce zejść.

dziewczyny - wspieram was w osiągnięciu oczekiwanej wagi, ale mam nadzieję, że obejdzie się bez jelitówek! Ja bez zmian 2 kilo na minusie. za to mój mąż przybrał 3 kilo, w końcu zaczyna pyszne ciacho przypominać, jak w czasie ciąży:tak:;-):-p

Wiki-to tak jak ja:zawstydzona/y:chyba powoli zaczynam sie przyzwyczajac
Aneta-oj ja bym nie chciala:no:przechodze grype zołądkowa srednio 3 razy w roku i zawsze jest tak samo makabrycznie-najgorsze momenty w roku:no:

Ja juz swoje schudlam i wiecej niechce mam 55 kg a teraz zaczynam brac tabletki mercilon zobaczymy jak po nich bedzie...:sorry2:a moze któraś z Was cos o nich słyszała albo sama brała?

czy ktoras z was probowala kiedys diety oczyszczającej przy uzyciu Citroseptu?

u mnia nadal 69 kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i juz do maja chyba nie schudnę, bo nie potraie sobie odmowic papu :-D

reklama
Antylopka, ja też mam 2 kg na minusie - to wynik pobytu z synkiem w szpitalu i wiadomo stresu związanego z chorobą małego. Ale wcale nie jestem z tego zadowolona bo słyszę wkoło : jaka ty chuda. No więc wzięłam sie za siebie - czyli zajadam sie słodkim które bardzo lubię i pewnie raz dwa będę miała swoje dwa kilo z powrotem.;-)

Do góry