reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wymiary po porodzie

reklama
witam:) Jestem tu nowa i trochę się gubie:)
2 tygodnie po porodzie zostawiłam za sobą 8 kg.:)
mała skończyła 2 m-ce idzie trzeci a ja mam w sumie o 11 kg mniej :) i to wszystko dzieki Karmieniu:)

hej dziewczynki ja sie chciałam pochwalić:zawstydzona/y: że waga spadła mi do 62 kg:-Dczyli 15 kg spadło i jeszcze zostało 5 kg do wagi sprzed ciąży..tak srednio gubie 1 kg w tyg:tak:ale najwazniejsze że ja sama juz sie zaczęłam dobrze czuć z moja waga:-p:tak:

Natalia - mi też ubyło tyle co tobie z tą róznicą że ja waże teraz 60 kg ale niestety do mojej wagi sprzed ciąży zostało 10kg :( brzuszek jeszcze jest ...Mustella troche pomogla ale nie do końca wiadomo sam krem cudów nie zdziała. W ogóle jak masaowałam ten brzuch to pozniej jakos dziwnie mnie bolał jakby mnie ktos kijami obkładał hehe .Jak dobrne do tej 50 to bede szcześliwa , bo w koncu załoze moje dżinsy :) narazie moge o nich pomarzyć.

no ja też sie muszę pochwalić ostatnio wciskam sie w spodnie które nosiłam przed ciążą ciesze sie bo są to moje ulubione i choć waga jeszcze nie ta bo dalej 6 kg na plusie to juz chyba jest malutki postępik co prawda oponka dalej "wisi" ale mam postanowienie że od przyszłego tygodnia idę ostro ćwiczyć!!

moja waga bez zmian, +2 kilo w piersiach, których jak już pisałam pewnie przez zimę nie zrzucę. Byłam dziewczyny na moim aerobiku, wróciłam na tę samą grupę i bardzo się cieszę, bo się okazało, że moja kondycja jest lepsza niż myślałam. Co prawda 88 brzuchów było dla mnie niezwykle męczących, bo mięśnie wyraźnie osłabione, za to nogi i ręcę w formie chyba lepszej, niż przed ciążą - zasługa noszenia moich słodkich 6 kilo na rękach, hehe

Edyta 50 kg to malutko ważysz ja mam wage "normalna" tzn sprzed ciąży 57-56kg
Antylopka tylko pozazdrościć formy tyle brzuszków:szok::szok::szok:ja bym nie zrobiła napewno:zawstydzona/y::-p

reklama
Natalia to 50 kg to moja najwyższa waga rok temu w sierpniu jak pracowałam to ważyłam 45 kg:) tylko że ja też jestem mała bo mam zaledwie 158:)

Do góry