reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wymiary po porodzie

reklama
witam:) Jestem tu nowa i trochę się gubie:)
2 tygodnie po porodzie zostawiłam za sobą 8 kg.:)
mała skończyła 2 m-ce idzie trzeci a ja mam w sumie o 11 kg mniej :) i to wszystko dzieki Karmieniu:)

hej dziewczynki ja sie chciałam pochwalić:zawstydzona/y: że waga spadła mi do 62 kg:-Dczyli 15 kg spadło i jeszcze zostało 5 kg do wagi sprzed ciąży..tak srednio gubie 1 kg w tyg:tak:ale najwazniejsze że ja sama juz sie zaczęłam dobrze czuć z moja waga:-p:tak:

Natalia - mi też ubyło tyle co tobie z tą róznicą że ja waże teraz 60 kg ale niestety do mojej wagi sprzed ciąży zostało 10kg :( brzuszek jeszcze jest ...Mustella troche pomogla ale nie do końca wiadomo sam krem cudów nie zdziała. W ogóle jak masaowałam ten brzuch to pozniej jakos dziwnie mnie bolał jakby mnie ktos kijami obkładał hehe .Jak dobrne do tej 50 to bede szcześliwa , bo w koncu załoze moje dżinsy :) narazie moge o nich pomarzyć.

no ja też sie muszę pochwalić ostatnio wciskam sie w spodnie które nosiłam przed ciążą ciesze sie bo są to moje ulubione i choć waga jeszcze nie ta bo dalej 6 kg na plusie to juz chyba jest malutki postępik co prawda oponka dalej "wisi" ale mam postanowienie że od przyszłego tygodnia idę ostro ćwiczyć!!

moja waga bez zmian, +2 kilo w piersiach, których jak już pisałam pewnie przez zimę nie zrzucę. Byłam dziewczyny na moim aerobiku, wróciłam na tę samą grupę i bardzo się cieszę, bo się okazało, że moja kondycja jest lepsza niż myślałam. Co prawda 88 brzuchów było dla mnie niezwykle męczących, bo mięśnie wyraźnie osłabione, za to nogi i ręcę w formie chyba lepszej, niż przed ciążą - zasługa noszenia moich słodkich 6 kilo na rękach, hehe

Edyta 50 kg to malutko ważysz ja mam wage "normalna" tzn sprzed ciąży 57-56kg
Antylopka tylko pozazdrościć formy tyle brzuszków:szok::szok::szok:ja bym nie zrobiła napewno:zawstydzona/y::-p

reklama
Natalia to 50 kg to moja najwyższa waga rok temu w sierpniu jak pracowałam to ważyłam 45 kg:) tylko że ja też jestem mała bo mam zaledwie 158:)

Do góry