reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wymiary po porodzie

Dziewczyny ja wogóle nie wiem jak się za siebie wziąść wszystkiego próbowałam i nic ja nie wiem co jest jem naprawde mało ruch jest bo przy dziecku jakrze by go nie było i nie mam pojecia co sie dzieje że waga w miejscu stoi. Chyba powinnam zajść w ciąże jeszcze raz bo w ciąży przytyłam 6 kilo a po porodzie byłam lżejsza o 7 kilo

reklama
wiki- ja też mam ten sam problem niby był okres ze się ruszyło a teraz znów stoi i ani drgnie. Teraz sobie obiecałam że nie bede jeść kolacji tylko jakieś owoce ewentualnie jogurcik. Ciekawe czy poskutkuje.

dziewczyny na mnie to zadna dieta nie dziala, ostatnio na sniadanie jem jogurt, pozniej tylko obiad, a waga stoi w miejscu :szok: nie podjadam, zle dobrego obiadku sobie nie potraię odmowic, chyba potrzebuje więcej ruchu, ale spacerki w taką pogodę odpadają, jeszzce niegdy tyle nie wazylam-w sumie to nie ta waga mnie tak wkurza, tylko brak ciuchow w szafie, bo te z przed ciazy odpadają :tak:

Mi w odchudzaniu po ciązy pomogło to że ostatni syty posiłek jadłam ok 17 potem najwyżej jogurt albo owoc...z rana człowiek czuje sie owiele lepiej:tak:I to nie jest tak że doszłam do wagi sprzed ciązy i koniec teraz tez tak staram sie jesc i w sumie weszło mi to w nawyk ...:sorry2:Wogole najbardziej smieje sie z mojej mamy ona chce schudnac i nieraz próbuje wytrzymac bez obiadu ok 21 dopada ja taki głód ze wcina co popadnie:szok::-D

Ja dzisiaj jade kupić jakieś ciuchy bo non stop chodze w dresach bo te na mnie wchodzą.
Nie wiem czy wy też ale u mnie strasznie w biodra i w tyłek i weszło

kurcze a ja właśnie zeszłam z wagi i SZOK!! już było tak fajnie 57 kg a teraz co widzę?? 59 kg szkoda że znowu do przodu co prawda za bardzo mi to nie przeszkadza bo tej wagi tak nie widać ale czemu znowu do przodu? ja też staram sie pilnować ale ja to mam cięgle wrażenie że jestem głodna hihi dobrze że jestem wysoka i to się gubi...trzymam za was kciuki!

wiki może spróbuj poprzymierzac jakies tuniki są naprawdę rewelacyjne bo fajnie pasują praktycznie do wszystkiego no i kryję brzuszek

Wiem Aniulka wiem na chrzest teraz do Wiki kupiłam sobie tunike i super wygląda. Ja tylko w takich dłuższych bluzkach chodze bo inaczej wałki mi widać:wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny muszę się pochwalić po moich ostatnich postanowieniach są efekty dziś po raz pierwszy moja waga wskazała rano 59 kg jejku jak się cieszyłam. Wieczorem juz podskakuje do 60 ale nie wiecej. Tak się ciesze może w koncu schudne:-):-):-) Tak więc u mnie niejedzenie wieczorem skutkuje.

reklama
Do góry