reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Leika - gratuluję syneczka :)

angie, Gola - trzymam kciuki i czekam na wieści :)

margana - super wieści. Śliczne zdjęcia. Gratuluję.

reklama
Halo dziewczeta!

Ja tez juz po genetycznym. Fasolka zdrowo rosnie ,ma juz 6,3 cm. Prezierniosc 1,7 mm i po badaniu PAPP A ,ryzyko ,ze bedzie downek 1:12000. tak sie balam ,a sama wizyta byla taka mila.
Morgana niezla dokumentacja. Tez tak mam w swoim kompie. ( teraz jestem w szkole)

A tu wczorajsza fasolka 12t2

Załączniki

• bild.jpg
    bild.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 44
winki ale śliczna dzidzia:-) I gratuluje świetnych wyników! Nasze dzieciaczki mają taką sama przezierność:-)

haszkal no na tych zdjeciach super widać jak malutka kropeczka przekształca się w fasolkę, a potem slicznego dzidziusia:-) I to wszystko dzieje sie w naszych brzuszkach:-)

Margana, winki śliczne dzieciątka! Nio i gratuluję dobrych wieści, nasze dzieciaki to jakieś "gwiazdory" będą, jeszcze się nie urodziły, a tyle już fot mają natrzaskanych ;-)

Margana sliczna pamiatka od malutkiej fasolki az do malutkiego dzieciaczka :-) super pamiatka :-D
winki80 ale niesamowity widok i juz tak wszystko swietnie i wyraznie widac no i jakie duze jest juz Twoje malenstwo :-) gratuluje udanej wizyty :tak::-)

No i8 ja w koncu po USG genetycznym. Ryzyko wad rozwojowych bardzo niewielkie - takiej info zycze wszystkim mamom :) Szykuje nam sie kolejny duży dzidzius, no i..... zaskoczenie. bo wczesniej pisalam ze moja ciaza jest 5 dni młodsza, tak wyszlo z pierwszego USG. a tym razem wyszlo ze nawet jest kilka dni starsza :p

A wiec terminu trzymam sie wg OM bo na USG wychodzi calkiem co innego.

winki super zdjecie :) ja tez mam swoja fasolke na foteczce, ale nie jest dosc wyrazna. Wyrazniej widzialam ja na monitorze, a sie maluszek ruszal :) Fajnie....

Kto jeszcze mial dzis USG??

A no tak pozatym wyszlam od gina z info o infekcji drog moczowych i grzybicznych pochwy, a zatem znów uśmiecha sie Nystatyna, czy Urosept. I znow cala ciaza z garścią leków :( Po trzy razy dziennie mały zestaw, echhhhhhhh

nimfii super, ze dzidzia zdrowa i wszystko w porządku:-) Życzę żeby infekcja szybko przeszła!

Margana, świetna dokumentacja, też taką posiadam :-)

winki, ale się ślicznie Twoja dzidzia ustawiła do zdjęcia, moja to się chyba wstydzi, nie chciała się z profilu pokazać, cieszę się, że wszystko w porządku

Nimfii, no ładnie, drugi klocek się szykuje ;-)

reklama
margana w poprzedniej ciazy meczylam sie z infekcja cala ciaze i pewnie tym razem ta "przyjemnosc" mnie nie ominie

juliet Maciek byl długi jak sie urodzil, na szczescie nie bardzo ciężki ;) łatwo wyskoczyl przy porodzie. Natomiast teraz jest wysoki w porownaniu do rówieśników. To geny po tacie, bo mąż ma 190cm wzrostu. Ech a liczylam na mniejsza dzidzie tym razem bo tak, to w przyszlosci bede sie obracac wśród samych olbrzymów :p Ja mam tylko 160cm.

Do góry