reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

angie mocno trzymamy kciuki!!! ja mam usg w przyszłym tyg. i też już się nie mogę doczekać :)
Mam nadzieję, że będzie ze mną mój mąż, bo z jego pracą to nigdy nie wiadomo, najgorsze, że nie bardzo może się zwolnić, także mam nadzieję, że akurat skończy na czas i będziemy oglądać nasze Maleństwo razem :)

reklama
ponko, zdrówka! kuruj się kochana :-)

ja na następne usg zabieram męża koniecznie, wtedy mam nadzieję, że poznamy płeć więc musi uczestniczyć w tej chwili

julieet mój był już 2 razy ze mną wczoraj mówił że wypisze urlop i pójdzie ze mną za 3 tyg może też płeć poznamy..nastawiam się na dziewczynkę poprostu szaleje i pewnie tak się zdedzę będzie chłopak..:-)

ja mojemu chyba też powiem żeby wziął urlop albo się zwolnił wcześniej z pracy :-)
ja obstawiam chłopaka hehe, no zobaczymy czy trafiłyśmy

Leika ale ty masz fajnie, że już znasz płeć.
Ja mam usg za tydzień ale się nie nastawiam na to, że będę wiedziała kogo noszę w brzuszku bo wiadomo, że to róznie bywa i nieraz nawet po 20 tygodniu lekarze nie mogą tego ustalić. Najważniejsze żeby maluszek był zdrowy:)

onanana cieszę sie, ze wyniki są ok. A z tymi wodami to tak jak dziewczyny piszą, trzeba chyba wiecej pić. Na pewno lekarz Ci wszystko wyjaśni na wizycie. A kiedy masz wizytę?

Leika super, ze przeziernosć wyszła ok. I gratuluję drugiego synka! Swoją droga bardzo szybko Ci lekarz powiedział.

ponko dużo zdrówka życzę!

Wiecie dwa dni temu napisałam wiadomosć, w której opisałam moje dotychczasowe wizyty i wkleiłam fotki. I do tej pory nie ma tej wiadomości:no: Nie wiecie czemu?

Margana moze wyskoczyl jakis blad albo jakies problemy techniczne na forum, poprostu sprobuj jeszcze raz dodac fotke :-):tak:
ponko duzo zdrowka Ci zycze obys sie pozbyla tej anginy jak najszybciej :tak::-)

No to spróbuje jeszcze raz nadrobić moje wizytowe opowieści;-)
Wizyt u lekarza było juz kilka, na każdej miałam usg i na kazdej był mój mężus. Lekarz mu wszystko dokładnie pokazywał i tłumaczył:-) Pierwszy widok bijącego serduszka był dla nas cudowny! Teraz nasza dzidzia ma już rączki i nóżki i jest bardzo ruchliwa. Dobrze sie rozwija jak na razie. Ostatnio byliśmy zbadać przezierność karkową i nasz dzidziuś tak się wiercił, ze nie dał sobie zbadać:baffled: Lekarz kazał nam przyjechać do szpitala na badanie, bo dostali nowy, supernowoczesny aparat i bedzie lepiej widać. W szpitalu usg robił nam lekarz, który tam sie tym zajmuje (mój też był przy tym) i też miał problem:szok: Dzidziuś tak sie wiercił na wszystkie strony, ze cieżko było wyłapać odpowiednią pozycje. Lekarz powiedział, ze chyba będzie sportowcem. Do tego był złosliwy, bo jak zmienił sondę na brzuszną to sie ułozył tak jak powinien, a tu pomiaru nie dało sie zrobić:baffled: Trochę to potrwało, ale w końcu sie udało, nt= 1,7, więc jest super:-) Tylko przykro mi było, bo aparat nie był jeszcze uzywany i ie było w nim papieru, wiec nie dostałam fotki:-( A tak fajnie było widać, szkoda.

A oto dotychczasowe foteczki mojego Skarba:-)

4t4d 4t4d-25.02.2011.jpg 7t2d 7t2d .jpg 9t4d 9t4d.jpg 13t2d 13t2d 001.jpg

To ostatnie takie niewyraźne właśnie z powodu ciągłego ruchu.Mam nadzieję, ze po drugiej stronie brzuszka nie bedzie az tak ruchliwe:-)

Margana super zdjęcia:) No i bardzo się cieszę, że twoje wyniki są w porządku!
Ponko wracaj szybko do zdrowia.. mnie też kilka dni temu bolało gardło ale jakoś samo przeszło :]

reklama
Do góry