ankusch
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My dziś po wizycie.
Morfologia wzorowa, niedokrwistość nas nie dopadła, także superowo, mocz- pojedyncze bakterie, nabłonki i leukocyty- do przeleczenia Urinalem czy innym żurawinowym wynalazkiem.
Szyjka stety-niestety nadal trzyma, także mam podobną sytuację co Winki, możemy jeszcze pochodzić w tej ciąży...Małego nie podglądaliśmy, usg zrobimy z 2 tyg., będzie równo miesiąc od poprzedniego. Pani położna posłuchała tylko serduszka- cudowny dźwięk :-)
Doktor mnie jeszcze trochę pomaltretował, zrobił wymaz na GBS i cytologię, bolało tym razem jak cholera, bo w ciąży powiększyła mi się trochę nadżerka.
marttika gratuluje udanej wizyty! Tez mi sie wydaje, ze chodziło o paciorkowca - pobiera się wymaz z szyjki macicy.
ankusch ja w piątek mam wizytę i mam miec robiony ten wymaz. W sumie to powinno się go robić ok. 36tc. U mnie się przedłużyło przez szpital, pessar i infekcję.