reklama
wiecie co teraz tak myślę, że pewnie cos pokręciłam, bo na wizycie zawsze mam tyle pytań, że pewnie chodziło o paciorkowca i właśnie położna mi mówiła, że w 36 tygodniu ciąży robi się posiew z pochwy? To to samo? Ja naprawdę już zaczynam sie gubić w tych badaniach
Anek82
Fanka BB :)
Ja odebrałam dziś wyniki z posiewu i jest "czysto". Niestety wyniki z tarczycy mi się pogorszyły i lekarz zwiększył dawkę Euthyroxu z 50 na 75 i kazał przyjść za 2 tygodnie (to będzie 3 wizyta w ciągu 1,5 miesiąca). Ciekawe czy dotrwamy z Zosią do tej wizyty w dwupaku... bo termin wizyty mam 2 dni przed terminem porodu z OM;-)
Skoro odebrałam dziś wyniki z posiewu, to mam komplet badań gotowy (taki jaki wymagają w szpitalu, do którego si wybieram) = mogę w sumie rodzić. Katernika - nie wiem tylko czy nasze jutrzejsze spotkanie na porodówce w Ujastku dojdzie do skutku... jakoś nie czuję, żeby to miało być JUŻ
Skoro odebrałam dziś wyniki z posiewu, to mam komplet badań gotowy (taki jaki wymagają w szpitalu, do którego si wybieram) = mogę w sumie rodzić. Katernika - nie wiem tylko czy nasze jutrzejsze spotkanie na porodówce w Ujastku dojdzie do skutku... jakoś nie czuję, żeby to miało być JUŻ
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Powiem wam że dzisiaj moje dziecko chyba dostało jakiegoś ADHD. tak na serio to wyjątkowo ostro sobie poczyna-zaczęła rano, potem koło południa, póxniej od 15 chyba 3 godziny, teraz znowu ostre podskoki i wygiasy. Czy nadmierna (niespotykana dotąd) ruchliwość powinna mnie martwić?
Ja tez nie czuję żeby coś się działo chociaż wsłu****ę się w siebie jak mogę.
jutro raniutko oddaję krew do morfologii (ostatnia ma już 12 dni) i o 12 KTG którym już sie od rana na forum ekscytuję
Anek82 nie martw się Euthyroxem, ja już dawno zagryzam 75...
Ja tez nie czuję żeby coś się działo chociaż wsłu****ę się w siebie jak mogę.
jutro raniutko oddaję krew do morfologii (ostatnia ma już 12 dni) i o 12 KTG którym już sie od rana na forum ekscytuję
Anek82 nie martw się Euthyroxem, ja już dawno zagryzam 75...
reklama
Gola84
Fanka BB :)
Dziewczyny, właśnie o tym mówiłam mojemu D. wczoraj, bo mała generalnie jest b. aktywna, ale od ok tygodnia przechodzi samą siebie, non stop kopsa, wierci się, szturcha łokietkami - i też się zastanawiałam czy ma to jakiś związek ze zbliżającym się porodem...