reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Moja gin nie pyta tylko od razu wypisuje na początku badania l-4 bez problemu..:-)i tak sobie odpoczywam od 4 tyg i jest mi dobrze wcale się nie nudzę i nie tęsknie za pracą tak beztrosko :-)

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
Nadal leżę, na pewno do 25.08 wtedy mam wizytę i specjalistyczne usg 32tc, czyli powtórka z genetyki i przepływy łożyska, macica i takie tam.
Szyjka zachowana ma 4,3 cm, ale brzuszek się napina, więc profilaktycznie leżę. Lepiej leżeć w domu niż w szpitalu. Mam brać magneB6 i cieszyć się ciążą :).
Syneczek ma się super, jest śliczny i waży 1170g. Kawał chłopa :) Serducho jak dzwon.

mycha
- gratuluję zdrowiutkiej córeczki :)

Ja idę jutro do gina i na 4D.Cieszę się bardzo,ale też się martwię,ze znó gin oleje moje złe samopoczcie :-( dzisiaj znów mi od rana słabo,a w pracy trzeba trzymać fason ,przeciez się tu nie położę,chociaz to mi najbardziej pomaga:-(

Trzymam kciuki za wizytę i oby wydarzył się cud i twój lekarz zobaczył w końcu ciężarną, która wymaga odpoczynku, by siły regenerować do porodu i późniejszej opieki nad dziećmi.

Dziewczyny a to się tydzień czeka na wyniki glukozy? Bo ja mam zamiar jutro iść zrobić glukozę, a wizytę mam u gina w środę wieczorem... Boję się wypić to coś, nie wiem jak mam ją wypić żeby badanie się udało.

Czekałam na wynik parę godzin, po południu były już gotowe.

agutek pewnie że lepiej w domu niż w szpitalu :) , a najważniejsze że zdrowy
mi lekarka ostanio na usg powiedziała że lepiej brać sam magnez bez dodatków i polecała ASMAG FORTE 50 TABLETEK - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl no i śmiać mi się chciało bo co lekarz to co innego mówi , bo znowu mój gin do którego chodzę od lat mówi że nie ma znaczenia jaki magnez ,z dodatkami czy bez :)

Jesteśmy po wizycie - u nas będzie chłopczyk :-D - czym jestem zachwycona. Synek też cieszy się, że "w końcu będzie miał kolegę".

Wszystko w normie, waży 500g.

reklama
Do góry