reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
A ja się zastanawiałam przez dłuższy czas czemu gin na usg nie mówił mi ile cm ma moja niunia... W sumie macie rację z tym, że głowica nie ma takiego zakresu. Poza tym jak dzieciątka są zwiercone i ciągle się kręcą to jak oni mają je zmierzyć dokładnie...
Margana
nimfii jesteś pewna, ze na czczo z żyły tylko pobierała na morfologię? Do jednej probówki brała czy do dwóch?
Ja miałam najpierw z palca, bo jakby wyszło, ze jest podwyższona to by dalej juz krzywej nie robili. A potem z żyły i na czczo i po obciążeniu.
mim przykro mi z powodu problemów z glukozą i cisnieniem. Mam nadzieję, ze dietka wystarczy i wszystko sie unormuje!
mycha jeszcze raz gratuluje zdrowej córeczki!
agutek czekam na wiesci z wizyty! Oby same dobre!
Ja miałam najpierw z palca, bo jakby wyszło, ze jest podwyższona to by dalej juz krzywej nie robili. A potem z żyły i na czczo i po obciążeniu.
mim przykro mi z powodu problemów z glukozą i cisnieniem. Mam nadzieję, ze dietka wystarczy i wszystko sie unormuje!
mycha jeszcze raz gratuluje zdrowej córeczki!
agutek czekam na wiesci z wizyty! Oby same dobre!
AniaSm
trzymam kciuki za udaną wizytę żebyś nie musiała już leżeć ;-)Ostatnio zestresowałam się Waszymi problemami i mąż zabronił mi czytać forum . Kochany jest.
Nie było mnie trochę, bo przeszła przez dom fala odwiedzających A dziś wizyta u gina po południu. I okaże się co dalej, czy dalej leżeć czy też nie Nie mogę się doczekać.
Cukier na czczo wyszedł mi 73 a po 2h 133. Chyba nie jest źle.
Gratuluje Córci :-)jestem już po wizycie, i będzie DZIEWCZYNKA :-)
najpierw nie chciała dzidzia pokazać co ma między nogami,chyba się wstydziła bo cały czas trzymała paluszka w buzi i tak się odwracała dupką do nas hehe,ale jak pan doktor pogmerał ją trochę po pupce to się odwróciła i pokazała nam wszystko w całej okazałości
nie wiem czemu ale zakochałam się w jej główce,jest taka piękna,taka równiutka:-)
no i chyba jest małym klockiem bo waży już 502g a mierzy nie wiem ile bo zapomniał lekarz jej zmierzyć :-(
najważniejsze że wszystko się rozwija prawidłowa i dzidzia jest zdrowa jak ryba :-)
wyniki mam wszystkie ok, mój gin śmieje się że jeszcze nie miał w życiu takiej
pacjentki jak ja (z takimi dobrymi wynikami) :-) mówi że mam teraz lepsze wyniki niż przed ciążą
Ahh...co za cudowny dzień :-)
w zeszłym tygodniu zrobiłam sobie 4d i na 100% wyszła zdrowa dziewczynka ,ale strasznie wstydliwa bo za nic w świecie nie chciała nam buzi pokazać tylko cały czas z profilu i do tego co chwilę się rączką zasłaniała :-)
Mycha gratuluje zdrowej coreczki
Mim trzymam kciuki zeby dieta wystarczyla i szpital Cie ominal
Agutek trzymamy kciuki za wizyte
AniaSm jeszcze raz gratuluje zdrowej dziewczynki.
A ja dzis mialam taka standardowa wizyte u lekarza rodzinnego, probka moczu, cisnienie, posluchalam serduszka i do domu. Ale wiecie co ze chyba wole tak niz lekarzy ktorzy mnie strasza, juz wlasciwie nie mysle o tym glupim lekarzu co tam wygadywal, wierze ze mala jest zdrowa i tak musi byc.
Mim trzymam kciuki zeby dieta wystarczyla i szpital Cie ominal
Agutek trzymamy kciuki za wizyte
AniaSm jeszcze raz gratuluje zdrowej dziewczynki.
A ja dzis mialam taka standardowa wizyte u lekarza rodzinnego, probka moczu, cisnienie, posluchalam serduszka i do domu. Ale wiecie co ze chyba wole tak niz lekarzy ktorzy mnie strasza, juz wlasciwie nie mysle o tym glupim lekarzu co tam wygadywal, wierze ze mala jest zdrowa i tak musi byc.
B
Bryszka
Gość
Ja byłam wczoraj na wizycie kontrolniej USG mam za 3 tyg już nie mogę się doczekać...
Pani doktor słuchała serduszka i akurat mały miał czkawkę było słychać serce i takie pyk...pyk... w tle
I już mam liczyć ruchy płodu.. na początek tylko 3 razy na dzień po 4 ruchy na godzinkę.... dostałam specjalny diagramik do wypełniania
Pani doktor słuchała serduszka i akurat mały miał czkawkę było słychać serce i takie pyk...pyk... w tle
I już mam liczyć ruchy płodu.. na początek tylko 3 razy na dzień po 4 ruchy na godzinkę.... dostałam specjalny diagramik do wypełniania
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja idę jutro do gina i na 4D.Cieszę się bardzo,ale też się martwię,ze znó gin oleje moje złe samopoczcie :-( dzisiaj znów mi od rana słabo,a w pracy trzeba trzymać fason ,przeciez się tu nie położę,chociaz to mi najbardziej pomaga:-(
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
mim przykro mi z powodu tej podwyszonej glukozy,trzymam kciuki zeby dietka Ci pomogla i wystarczyla.
Agutek trzymamy kciuki za wizyte i czekamy na wiesci po ;-):-)
AniaSm Gratuluje zdrowej coreczki :-)
Ale wam fajnie z tymi USG Ja juz nie bede miec wiecej i mojego szkraba zobacze dopiero jak sie urodzi no chyba zebym poszla gdzies prywatnie albo jakby sie cos dzialo to pewnie by mi zrobili a tak to nie.
Agutek trzymamy kciuki za wizyte i czekamy na wiesci po ;-):-)
AniaSm Gratuluje zdrowej coreczki :-)
Ale wam fajnie z tymi USG Ja juz nie bede miec wiecej i mojego szkraba zobacze dopiero jak sie urodzi no chyba zebym poszla gdzies prywatnie albo jakby sie cos dzialo to pewnie by mi zrobili a tak to nie.