reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
laski chlopak u mnie na 200% bo dyndal fifol:D

W kazdym razie maly przybral 100% wagi i ma teraz troszke ponad 700gramow wiec super:) torbielki na mozgu sie zasklepiaja caly czas i nic ie widac juz:)

Pomiary w normie, wszystko ma na swoim miejscu. Ja mam szyjke 2,5cm zamknieta w normie;) Nie spinam sie za bardzo, macica byla dosc miekka wiec gites.

Mlody koapl po badaniu jak szalony:)

Tylko gin mowi ze dziecko nie lubi ultradzwiekow bo serduszko zwolnilo dosc mocno jak chcial zbadac ale po kilku sekundach ruszylo na maxa...i gin mowil ze wlasnie dlatego nie ma co tak czesto robic usg bo dzieciaczki sie denerwuja , co nic zlego nie oznaczalo, ale sie zestresowalam lekko.....w kazdym razie wszystko jest super w porzadku wiec nie musze sie martwic:)

W kazdym razie nie byla to jakas anomalia wiec nawet nie mowil ze mam sie martwic bo budowa serca i wszystkie proporcje sa super.

Takze szczesliwie wyladowalam w domu aczkolwiek zmeczona jestem na maxa:)

kasiente to super wieści :)
aqua a jak u ciebie??
u mnie dzidzia wypieła się pupką :) hehe ale lekarz powiedział że jajek nie widać i raczej dziewczynka więc myślę że skoro już druga osoba tak mówi to się raczej nie myli ;) , jedynie co mam miękką szyjkę i kazał łykać magnez ,z tym że powiedział że po jednorazowym badaniu on nie jest w stanie stwierdzić czy tak po prostu mam czy nie więc mam się oszczędzać ;)
a oprócz tego wizyta przebiegała fajnie bo dawno się nie widzieliśmy i sobie pogadaliśmy trochę a przy okazji dostałam rabat ;) hehe

kasiente gratuluje udanej wizyty. Spory juz ten twoj synalek.
Ja jutro wizyta ,wiec kciuki poprosze przez moment. Zobacze Olusia poraz pierwszy w 3D:happy2:

reklama
kasiente- jak ja teraz chciałam zobaczyć sobie tak o jak serduszko mojemu bije przez detektor to odrazu było widać, że do nie lubi, tak w tym miejscu dał mi kopa, że mi aż ten sprzęt podskoczył to wyłączyłam już go :p dobrze, że u ciebie z dzidzią wporządku
AniaSm- gratuluje udanej wizyty
winki - powodzonka na wizycie :)

Do góry