reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
heheh umówiłam się na usg 3d na czwartek . czy uważacie że 21 tyg. to za wcześnie na takie usg, bo ten lekarz mi tak powiedział, ale cóż to było silniejsze, tylko 200 zł będzie szkoda jak ona sobie będzie spała, bo ona tak o 19 to lubi pospać.

aneczka a wiec oby tak zostalo jak chcecie, zeby Zosia byla w brzuszku ;) Musze przyznac ze u nas USG polowkowe bylo idealne. Dlugo trwalo, lekarz wszystko pokazal i dal fotki - a to tez z przychodni na NFZ wiec myslalam ze oleje sprawe. Bylam mile zaskoczona.
Fajnie ze pojdziecie na 3D :) bedzie pamitaka no i zapewne upewnicie sie co do plci. Mnie gin cos wspomnial o tym ze po 20TC mozna robic 3d ale nie wiem na pewno. Tak czy inaczej dzidzie zobaczycie ;)

Aneczka87- dobrze, że dzidzi zdrowa :) mój gin też powiedział, że od 20tyg już fajnie widać na usg, ale ja jadę gdzieś około 26 tyg lub 28 tyg :) chcę widzieć bardziej już rysy maleństwa...

Margana słodka ta Twoja Natalka, spora już z niej dziewuszka.
Aneczka gratuluję udanej wizyty, fajnie jeśli tatuś wyczekuje córci, niech już się nie zmienia w chłopca ;-)
Ja idę na długie usg za tydz. z mężem, już się nie mogę doczekać, 3 czy 4 D pewnie też doktor włączy ;-)

Aneczka super, że dzidzia i mamusia zdrowiutkie:tak: Z tego co pamiętam kilka dziewczyn robiło już 3d-4d i były zadowolone, więc mam nadzieję że Wy też będziecie:tak:
My mamy wizytę jutro, mam nadzieję że u mojej kruszynki wszystko ok...:tak:

reklama
My już po usg. Płeć potwierdzona-będzie dziewczynka. Szyjka twarda, zamknięta, wysoko. Waga 411g. Wszystkie pomiary i narządy w normie. Jestem bardzo szczęśliwa.

Do góry