reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Pepsi gratuluję dziewczyny, teraz chyba na pewno dziewczyny królują na forum!!!
Onanana trzymam &&&&&&& za jutrzejszą wizytę.
Majuska ponoć cytrynka pomaga, zaopatrz się przed badaniem :-p
Margana dzięki, już czekam, żeby obejrzeć, jak się zmienił ten mój Buziak kochany, dawno go nie widziałam, mąż też pewnie będzie zaskoczony, że już tak urósł.

pepsi- gratuluje córuni :)

Onanana- powodzonka na usg trzymam kciuki ;)

Ma ktoś może jutro wizyte ??? Ja mam jutro usg już odliczam godziny :p stęskniłam się za syniem...

Pepsi, gratulacje! Super, że to córeczka :)

Ja dzisiaj też chciałam iść na test glukozą, ale dałam sobie spokój, bo wczoraj nie jadłam nic od 18 i dzisiaj 2h w przychodni by mnie dobiły równo. Tak więc idę jutro z A., on ma wolne i przynajmniej nie będzie mi się nudzić w przychodni ;)

Pepsi gratuluje córeczki;-)onanana wszystkiego dobrego na wizycie!!!Daj znac pozniej co i jak.
andrzelika ja mam jutro usg o 12 juz przezywam tak sie martwie małego czuje tak rzadko.. jutro ma sprawdzic pami doktor co z łozyskiem czy sie podniosło jak z iloscia wod itd..Powodzenia!!!

reklama
agalodz- również tobie na jutro powodzonka na pewno jest dobrze, mi się mały rusza, a i tak się schizuje jakimiś głupotami, że może szyjka mi się skraca albo co, czasem mówie do siebie sama że mam wyluzować, bo zwariuje i szkodzę tym martwieniem prędzej dzidzi ;)

Do góry