reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

No mi się chiński sprawdza przy poprzedniej ciązy,a teraz jakoś zawiódł.Ale w sumie to dobrze ;-)
Jest jeszcze jakiś kapusciany test i on podobno się pokrywa z tymi testami na płeć,które mozna kupić,a które są ponoc bardzo drogie.Kumpela mi kiedyś wkleiła linka,ale teraz nie umiem znaleźć,a chętnie bym sobie zrobiła i sprawdziła czy się zgadza.

reklama
andrzelika - nie daj sobie odlozyc luteiny z dnia na dzien...lepiej obnizac dawke i odlozyc..bezpieczniej. Ale dobrze ze wszystko ok u Was:) ciesze sie:)

U mnie kalendarz chiński dwukrotnie zgadzał się z rzeczywistością, a teraz nie ;-) Taka bajka oparta co najwyżej na statystyce ;-)

Ja chyba w ten kalendarz za bardzo uwierzyłam ;) Marzyłam o chłopcu, ale jak z kalendarza wyszła dziewczynka, wmówiłam sobie, że nie ma się co nastawiać na chłopca :p Ale jakoś to podziałało dziwnie na mój umysł i sprawiło, że cieszyć się będę i z chłopca i dziewczynki. W środę mam nadzieję się dowiem :)

hello:)
Moja lekarka i tatuś wypatrzyli jajeczka na USG czyli urodzę synka, o którym nawet nie myślałam...tak bardzo chciałam córeczkę, że teraz dobrze, że jeszcze tyle czasu do porodu, to się oswoję z tą myślą. A już w myślach ubierałam sukieneczki i robiłam kiteczki... Chłopczyk to trochę strach przed nieznanym, bo w babińcu się wychowywałam i cała rodzina się cieszy, że czas wreszcie przerwać tą passę kobiet...
Pozdrawiam.

Ps. Synuś będzie miał na imię Kajetan:)

hello:)
Moja lekarka i tatuś wypatrzyli jajeczka na USG czyli urodzę synka, o którym nawet nie myślałam...tak bardzo chciałam córeczkę, że teraz dobrze, że jeszcze tyle czasu do porodu, to się oswoję z tą myślą. A już w myślach ubierałam sukieneczki i robiłam kiteczki... Chłopczyk to trochę strach przed nieznanym, bo w babińcu się wychowywałam i cała rodzina się cieszy, że czas wreszcie przerwać tą passę kobiet...
Pozdrawiam.

Ps. Synuś będzie miał na imię Kajetan:)

Gratuluję synusia:) Ja też chciałam i byłam nastawiona na dziewczynkę ale nie wyszło i też będe miała chłopaczka. Teraz już się przyzwyczaiłam do tej myśli i bardzo się cieszę:] Najważniejsze żeby maluszek był zdrowy :):)

agalodz gratki za małego ksiecia!

madzia ja tez bym sie poplakala gdybym sie dowiedziala ze bedzie dziewczynka ;-) super!

andrzelika inaczej byc nie moglo :tak: czekalam na dobre wiesci od ciebie :tak:

kahha tak samo myslalam w pierwszej ciazy, ze bardzo chcialam miec dziewczynke i ciezko bylo mi oswoic sie z mysla o chlopcu. Ale nie obawiaj sie bo wierz mi ze synowie maja z matkami jeszcze lepszy kontakt niz z corkami :tak:

ankusch, kasiente- mam brać te ostatnie tableti luteteiny, ale po jednej aż do wykończenia chyba zostało mi 10tabl. także spokojnie lekarz mi mówił żebym je wybrała i wtedy już nie będzie mi przepisywał ;)

Ja akurat odłożyłam w 20 tyg ciąży gin powiedziała mi już w 19 tyg że mogę odłożyć bo w niczym mi już nie pomoże ale że miałam jeszcze na tydzień to pobrałam i od razu jak odłożyłam to na no-spę przeskoczyłam...i jest ok:-)

reklama
Do góry