reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
onanana- dobrze, że z maleństwem wszystko dobrze i niech pokaże co ma pomiędzy nóżkami ;) powodzonka. A mój synio to lubi się za każdym razem chwalić klejnotami :p

dokladnie:) ja sie zawsze przed badaniem dokladnie myje i dopiero ze srodkowego strumienia biore probke;) na razie nic w moczu nie mam:) czyl moze byc wlasnie to ze dobrze pobieram hehehehe.

Hej kochane:-) Dziękuje wszystkim za miłe słowa i za te kciuki na dziś:)))
Powiem Wam, że ja pobrałam dobrze, najpierw się umyłam dokładnie hehe a potem ze środkowego strumienia. Bardzo mnie te wyniki nie martwią, pozażywam kilka dni urosept tak jak gin kazał, będę pić tą wodę i zobaczę jak wyniki za jakis czas.
Kasiente myślę, ze gin mi nie polecił tej wody z powodu przedstawicieli, bo gdyby tak było to pewnie zalecał by jakieś inne preparaty dla kobiet w ciąży, a on raczej poleca owoce i warzywa. Poza tym mój gin nie ejst przekupny i wierzę w jego sczzere intencje:tak:

Przedstawiam Wam moją małą dziewczynkę i jej stopę ;-)
19o6jc.jpg
16ke6j5.jpg
4h7bsi.jpg

Madziu no śliczna niunia, a stópka to po prostu jest rozkoszna, bo stópki naszych maluchów to już chyba jakieś 2 cm mają, no nie?:-D Super pamiątka takie wyraźne zdjęcia:-)

reklama
Madzia, ale masz śliczną córeczkę! :)))) Nie wiedziałam, że w 18tc wszystko tak wyraźnie widać :)
Ja idę pod koniec 21tc i spodziewałabym się czegoś mniej wyraźnego, a tu proszę :)
Stópka jest przesłodka :D

Do góry