reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
alma26 gratuluję dziewczynki! Super, ze wszystko w porządku!

andrzelika ciesze sie, ze z dzidzią wszystko dobrze!

agalodz gratuluje synka! Fajnie, ze zdrowy!

Madzia gratuluje córeczki!

alma26 super, że macie upragnioną dziewczynkę:-)
andrzelika ciesze się, ze u Was wszystko dobrze!!!
agalodz gratuluje synka;-)
Madzia gratuluje córeczki! Ale Wam się super złożyło;-)
My mamy wizyte u ginka jutro, mam nadzieję że nam powie co tam ma malenstwo między nóżkami. A w piątek jedziemy na USG w 20 TC prenatalne żeby badać serduszko do Feminy do kato i tam myślę że nam gin powie co widzi:tak: Wszystkie duże i malutkie kciuki mile widziane:-D

Dzięki kochane!!!
Ja do teraz nie mogę uwierzyć,a ginowi kazałam dwa razy sprawdzać,az mi fotki z tym co trzeba podrukował:-D
Zważając na sowją owulkę i przytulanki dzień wcześniej byłam przekonana,ze chłopak będzie,tym bardziej ze doprawiliśmy dzień po owulce:-D,a tu taka niespodzianka:-D
Aaaa i chiński kalendarz też się pomylił:-D

Madziu i widać z tym planowaniem płci nigdy do końca nie wiadomo, po prostu Ten Gościu na górze od początku już dobrze wie, co której z nas pisane ;-)
Mnie z chińskiego wychodzi dziewczynka (choć w jednym który znalazłam pokazuje, że chłopczyk), ale też ten kalendarz jest też do d...., bo mojej mamie przy moim bracie się sprawdza i pokazuje, że ja powinnam być też chłopakiem :-D Jeszcze raz gratuluję :)

Alma- Super, że wszystko wporządku u ciebie i córcia :)
Ania- również gratuluje

I udanych wizyt innym...

Ja też po wizycie wszystko wporządku dziecko sobie rośnie wszystkie paluszki rączki nóżki i inne organy wewnętrzne ma :) piękny nosek dołki w oczkach.
A ja w szyjce mam wszystko pozamykane także w porządku, luteine mam już kończyć brać.

andrzelika1989 a jak ta luteinę masz odkładać...powoli czy od razu?

Mi chiński się zgodził i z przytulanek przed owulką na dziewuchę też także jestem szczęśliwa i aby tylko mała była zdrowa
Gratuluję udanych wizyt :-)

reklama
Do góry