reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Alma- Super, że wszystko wporządku u ciebie i córcia :)
Ania- również gratuluje

I udanych wizyt innym...

Ja też po wizycie wszystko wporządku dziecko sobie rośnie wszystkie paluszki rączki nóżki i inne organy wewnętrzne ma :) piękny nosek dołki w oczkach.
A ja w szyjce mam wszystko pozamykane także w porządku, luteine mam już kończyć brać.

reklama
Witam kochane gratuluje udanych wizyt bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze my tez dzis bylismy na usg na 1000 procent chłopak:)z nim wszystko ok jets bardzo ruchliwy ale ja nie czuje... mam bardzo duzo wod i łozysko z przodu, szyjka 3,5 cm to chyba w normie.. dopiero za 10 tygodni kazał sprawdzic to łozysko zeby tylko sie cofneło..
Miłego wieczorku!!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i witam nowe dziewczynki na naszym forum.
Ja dopiero 3 lipca ide na polowkowe i juz nie moge sie doczekac

GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT
my dorównujemy z płcią i też bedzie dziewczynka:tak::-) ja do tej pory nie mogę uwierzyc:sorry2: aż się popłakałam na tym usg.

andrzelika super ze wizyta byla udana i ze z dzidzia jest wszystko ok :-)
Madziu gratuluje malej damy,super bedziesz miala parke :-)
Dziewczyny super wiesci oby jak najwiecej takich wiesci przybywalo tutaj :-D

reklama
Aqua, AniaSm, alma26, Madzia GRATULUJĘ KSIĘŻNICZEK! pięknie, a ja już myślałam, ze nam prawie sami chłopcy zostaną... najpierw był wysyp chłopców a teraz dziewczynki się ujawniają!:-)

andrzelika1989 cieszę się że wizyta udana

kasiente, u mnie tez wizyta w poniedziałek, tylko o 18.00. juz się nie mogę doczekać

Do góry