reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Dzis nie czuje bólu nerki, za to wczoraj czulam ja caly dzien.
Nie wiem do konca od czego to zalezne? Moze juz od ulozenia dziecka?
Dzis spalam niemal cala noc na lewym boku jak lekarz zalecil i moze to pomoglo od rana czuc sie dobrze :)

w sumie bardziej mine irytuje fakt ze koleją ciążę bede musiala przechodzić na Nospie... A liczylam ze mnie ominie ta farmakologia.

reklama
nimfii - współczucia z tą kolką nerkową, ale w sumie dobrze, że została rozpoznana i wiesz co dalej robić. Będzie dobrze. A farmakologią się nie przejmuj - jak mus to mus. Dzidzia najważniejsza.

Hej dziewczyny, ja po wizycie dzisiejszej :) Jestem strasznie zadowolona, bo chociaż nie było USG to mogłam przez detektor posłuchać serca maluszka.
Lekarz rozwiał wszystkie moje wątpliwości i zapewnił, że brak przyrostu wagi to nie jest nic złego. Podobno część kobiet tyje tylko 5kg w całej ciąży a dziecko rodzi się zdrowe, więc nie ma co się martwić :) Nie narzekałabym na taki stan rzeczy, powiem Wam :)
USG za 12 dni a następna wizyta pewnie 6.07 :) Jestem strasznie zadowolona, że maluszkowi serducho bije, to znaczy, że nadal mieszka tam sobie i MUSI być dobrze ;)

ponko cieszę się, że dzidzia zdrowa, ja już nie mogę się doczekaćc mojej poniedziałkowej wizyty, choć nie będę miała usg robione.ale mam nadzieje że wszystko z bobasem ok

a właśnie propo usg 3D też mam zamiar się wybrać tylko nie wiem kiedy, gdzieś czytałam że dobrym momentem jest tak powyżej 20 tyg, bo oprócz malucha to można ewentualnie jakieś wady wykryć. co wy na to?

Mnie gin zaproponowal to USG genetyczne ale płatne za 150zl, wiec na razie poprosilam go o standardowe. Ale mysle tez o tym 3D ale to zobacze po nastepnym zwyklym USG, jesli bedzie wszystko ok to zostawie to tak jak jest ;)

reklama
Do góry