reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
jeeezu gabiczek nie stresuj tych co jeszcze chcą poczekać z porodem - mam nadzieję że jutro mój gin tak do mnie nie powie!!nawet do tej pory nie dopuszczałam takiej możliwości
moja niuńka musi jeszcze troszkę przybrac na wadze bo 2 tyg temu ważyła zaledwie 2kg:-(

Gratuluję udanych wizyt, wyznaczonych dat porodu i samego porodu ? :-) Gabiczek trzymaj sie dzielnie, myslami jesteśmy z Toba :-)

Gabliczek nie stresuje się !! Napewno bedzie wszystko oki !!! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo &&&&&&&&&:tak:

gabiczek, nooo to będziesz Pierwsza Rozklapiocha tego forum :-D (bo rozumiem, że masz sn jeśli wszystko będzie ok?:-D). Powodzenia, i możliwie najkrótszego porodu w szpitalu.

mucha- no prosze Cie, a zapomniałaś o naszej NATT ktora naturalnie blizniaki wlasnie urodziła :)
gabiczek- ale wiesci...powodzenia i kurcze wez raz na godzine wyslij ktorejs smsa :D

Ja mam wizyte w pitaek..choć jeszcze mam czas to chcialabym usłyszec ze cos juz delikatnie sie ruszyło bo poki co wszytsko długie i zamkniete

o boże ale siara :-D.
Zwalę to na demencję ciążową :-)
I obronię się względnie stwierdzeniem, że u NATT drogi były już przetarte przez córkę Natalkę :-D.

reklama
Nie przejmuj się Pflaume, Nasza Nikolka w czwartek ważyła 2,415 i lekarz powiedział,że jest wszystko ok !!
Przecież nie musi być dużym dzieciaczkiem... powiem Ci, że bratowa urodziła w maju córcie miała 49 cm ważyła 3 kg, w zeszłym tygodniu spakowała już ciuszki 62, bo tak rośnie, że się w ten rozmiar już nie mieści :-D
Poprostu nasze laseczki będą miały zadatki na modelki jak to mąż mówi hi hi :-D

Do góry