reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny jutro rano trzymajcie kciuki bo mam wizyte;) i strasznie sie denerwuje ... a teraz ide sie zrelaksowac w wannie:):)

Kochane co do porodu, to nie ma co się stresowac juz teraz
I naprawde oglodajac tyle porodow to wiem, że nie ma reguly i nie wiadomo co tak naprawde lepsze CC czy SN, kazda sytuacja jest inna jak i kazda kobieta. Dawno na praktykach bylam np przy porodzie gdzie drobna kobietka urodzila SN i dzieki odpowiednim radom starej połoznej ktora była przy porodzie obylo sie bez rozcinania i bez znieczulenia, a dziewczyna wspominala porod jako cos wspanialego. Co do narkozy ogolnej to raczej rzadko sie ją stosuje do porodów nawet wykonywanych przez CC

reklama
ja mam takie podejscie do porodu jak Ty NATT, porod wspominam jako cos wspanialego i zaraz po zanudzalam kogo sie dalo szczegolowymi opowiesciami jak to bylo he he, rodzilam SN bez znieczulenia i bez nacinania, i tez mialam dobry humor az beznadzoiejna polozna wyslala mnie z powrotem do domu po stwierdzila ze jestem za wesola na rodzenie (a po paru godz corcia byla na swiecie wiec sluchac trzeba siebie),mam nadzieje ze tez tak teraz bedzie, ale wiadomo kazda ciaza inna...
mi tez opowiadano (i sama czytalam w necie) WIELU STRASZNYCH HISTORII o porodzie ale stwierdzialam ze nie jestem pierwsza ani nie ostatnia ktora bedzie rodzic wiec jakos to bedzie i bylo he he.grunt to pozytywne nastawienie!

Do góry