reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
maggi jak dla mnie to mógłby być juz czerwiec:) sierpień to jeszcze za wczas;) bo ostatnio strasznie zaczekam się bać porodu... wogole ostatnio jakieś chore mysli mnie chytaja..;/

O porodzie to ja w ogóle nie myślę bo bym zawału dostała. Ja często mdleję u dentysty i na pobraniu krwi więc nie jestem pewna jaki 'teatrzyk' odstawię przy porodzie:)
Ale cóż.. Będzie dobrze.. Musi być:)
a ja własnie skończyłam 2ga rolkę papieru toaletowego ( chusteczki już się dawno skończyły), taki mam katar... Jeszcze parę dni i mi przejdzie:)

ojj biedna ty z tym katarem.... <przytul> kuruj sie..;):) no ja mysle ze bedzie dobrze;) bo ja to straszna panikara jestem .:)) jak mi noge zszywali jak byłam w 5 klasie podstawowki to miaąłm 2 znieczulenia a i tak sie darłam jak głupia.. az lekarze sie pozlatywali zobaczyc kto sie tak drze..;) hih

ja 10lat temu miałam usuwaną taką narośl z dłoni to kazałam się uśpić. anestezjolog pół godziny siedział ze mną na korytarzu i chciał mnie przekonać do znieczulenia ale się nie dałam. A jak wychodzę od dentysty to mam rany na dłoniach od wbitych paznokci.
stara baba a taka panikara...

O porodzie to ja w ogóle nie myślę bo bym zawału dostała. Ja często mdleję u dentysty i na pobraniu krwi więc nie jestem pewna jaki 'teatrzyk' odstawię przy porodzie:)

maggie78- chciałam cie tylko pocieszyć, ostatnio ogladałam jakiś program z połozna która mówiła że jej sie w jej x-letniej karierze nie zdarzyło żeby kobieta zemdlała przy porodzie :) A może masz w swoim miesice mozliwosc znieczulenia przy porodzie?? We Wro praktycznie nie ma takiej mozliwosci :/

I ja dolaczam do panikar...ja sie boje kazdego lekarza, stres dla mnie to nawet wizyta u dermatolog czy internisty :)

devi znieczulenie? ja to bym narkozę najbardziej chciała:) i tak żeby mnie uśpili zanim wejdę na porodówkę i zobaczę te wszystkie sprzęty:)
będzie ciężko ale przeżyjemy:) nie my pierwsze:)

reklama
hihi same panikary :)
też dołączam do panikar :) panikuje przy pobieraniu krwi i pobieranie krwi dotychczas było moim najbardziej skomplikowanym zabiegiem :p

Do góry